Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Προσφορά αγάπης για άπορες οικογένειες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Συγκεντρώστε τρόφιμα και παιδικά ρούχα και παιχνίδια.

Τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυσηάπορων οικογενειών μπορούν να προσφέρουν, αντί εισιτηρίου, όσοι παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση που «ανεβάζουν» στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου του δήμου Νεάπολης-Συκεών.

Το έργο του Κάρλο Γκολντόνι «Υπηρέτης δυο αφεντάδων», θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Πέμπτη με πρωτοβουλία των ίδιων των μαθητών που αποδέχτηκε και στηρίζει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καλλιτεχνικής Παιδείας και Πολιτισμού.

Σε μια άλλη εκδήλωση προσφοράς, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή, ο Οργανισμός Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ομάδα «Give The Kids» θα συγκεντρώσει ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια που θα διανεμηθούν στη συνέχεια σε άλλα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Για το λόγο αυτό καλούνται οι γονείς, από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι να φέρουν στην εκδήλωση όσα παιδικά αντικείμενα δεν χρειάζονται πλέον, προκειμένου η ομάδα «Give the Kids» να τα προσφέρει σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.