Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Μία οικογένεια, δύο... χρώματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες από την οικογένεια που τα μισά μέλη της είναι αλμπίνοι και τα άλλα μισά όχι.

Ο Gary και η Teri Shields είχαν και οι δύο το γονίδιο που προκαλεί αλμπινισμό κι έτσι είχαν 25% πιθανότητες να μεταδώσουν τον αλμπινισμό και στα παιδιά τους.

Πράγματι αυτό συνέβη στα τρία από τα πέντε παιδιά της οικογένειας- έχουν και δίδυμα αγόρια που δεν εμφάνισαν την πάθηση αυτή- αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει ακόμα ένα παιδί από την Ινδία που επίσης εμφάνιζε αλφισμό για να συμπληρώσει την οικογένειά του!

Όταν γεννήθηκε η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, η Teri Garza Shields, οι γιατροί είπαν πως είναι τυφλή και πως δεν θα μπορούσε να κάνει τις δραστηριότητες που κάνουν όλα τα παιδιά, να πάει σχολείο, να διαβάσει, να κάνει ποδήλατο, να δει κινούμενα σχέδια.



Ωστόσο η 27χρονη σήμερα διέψευσε όλες τις προβλέψεις: είναι μητέρα πλέον δύο παιδιών και… επιτυχημένη φωτογράφος.

Τέσσερα χρόνια μετά τη γέννηση της, ήρθε στον κόσμο ο Austin που είναι επίσης αλμπίνος. Στα 22 του είναι τελειόφοιτος κολεγίου και παντρεμένος.

Δύο χρόνια μετά τον Austin γεννήθηκαν οι δίδυμοι Andrew και Benjamin που δεν εμφανίζουν αλφισμό, και στη συνέχεια ο σήμερα 15χρονος Luke, επίσης αλμπίνος.



Λίγα χρόνια αργότερα η οικογένεια υποδέχθηκε την υιοθετημένη Molly που έχει αλφισμό και είναι σήμερα εννέα χρονών.
Παρότι γεννήθηκε στην Ινδία μοιάζει στη μεγάλη της αδελφή!

Τέσσερα παιδιά της οικογένειας έχουν ανοιχτόχρωμα μαλλιά, λευκό δέρμα και βιολετί μάτια ενώ τα δίδυμα και οι γονείς έχουν σκούρα μαλλιά και χαρακτηριστικά, σαν να είναι από… άλλη οικογένεια!



Η Teri Shields δήλωσε στο ABC πως πάντα έλεγε στα παιδιά της να μην αφήσουν τον αλφισμό να γίνει εμπόδιο στα όνειρά τους.«Το μόνο όριο είναι αυτό που βάζετε εσείς στον εαυτό σας, μπορείτε να κάνετε καταπληκτικά πράγματα αν το αποφασίσετε», τους λέει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.