Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Ψωνίστε γλιτώνοντας χρήματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Πώς θα εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας χωρίς να αδειάσετε το πορτοφόλι σας.

Οι περισσότεροι πολίτες περιμένουν πως και πως την περίοδο των εκπτώσεων για να αγοράσουν ρούχα που χρειάζεται να έχουν στην γκαρνταρόμπα τους. Βέβαια, στην παρούσα φάση, υπάρχουν και πολλοί που δεν ψωνίζουν καθόλου λόγω της οικονομικής κρίσης.

Όμως, εκτός από τις εκπτώσεις, υπάρχουν μικρά μυστικά που αν τα εφαρμόζετε όλο το χρόνο, θα μπορέσετε να γλιτώσετε αρκετά χρήματα από το πορτοφόλι σας. Και το πιο σημαντικό; Θα έχετε κάνει και κάποια ψώνια!

Ρούχα με πολλές χρήσεις

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν γυναικεία ρούχα που μπορούν να φορεθούν με πολλούς τρόπους. Για παράδειγμα ένα στράπλες ελαστικό φόρεμα μπορεί να φορεθεί σαν φούστα ή σαν μπλουζοφόρεμα. Ακόμη ένα καλοκαιρινό παρεό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως φουλάρι κ.ά. Το σημαντικό είναι να διαλέγετε κομμάτια που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους, όπως λένε οι ενδυματολόγοι.

Για όλες τις εποχές

Υπάρχουν μπλούζες που αποτελούν τη βασική γκαρνταρόμπα σας το καλοκαίρι αλλά μπορούν να φορεθούν έξυπνα και το χειμώνα. Για παράδειγμα, μπορείτε να τις φοράτε μέσα από ζακέτες και σακάκια με το τζιν σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι τα υφάσματα δεν πρέπει να είναι αρκετά ζεστά για το καλοκαίρι ούτως ώστε να μπορείτε να τα φοράτε όλο το χρόνο. Με αυτό τον τρόπο, θα γλιτώνετε χρήματα από διπλές αγορές.

Μην ξεχνάτε τα στοκ και τα… παζάρια

Είστε λάτρεις της επώνυμης ετικέτας αλλά δεν μπορείτε να διαθέσετε τα χρήματα για να τα αποκτήσετε; Σκεφτείτε ότι υπάρχουν τα στοκ και τα bazaar. Εκεί θα βρείτε ευκαιρίες σε μοναδικές τιμές. Και επιπλέον πρέπει να θυμάστε ότι μόνο τα ρούχα δεν κάνουν τη διαφορά. Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα αξεσουάρ που θα συνδυάσετε την εμφάνισή σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.