Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Όσους στήριξαν τον αγώνα του ευχαριστεί ο Σύλλογος των εργαζομένων "Βοήθεια στο Σπίτι"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Όλους όσοι από τους θεσμικούς φορείς στήριξαν τον αγώνα των εργαζόμενων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, ώστε να βρεθεί λύση και να συνεχίσει το πρόγραμμα, εκφράζει ο Σύλλογος των εργαζομένων.



Αναλυτικά αναφέρουν: 
«Την χρονιά που μας πέρασε δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας γα τη συνέχιση των δόμων Βοήθεια στο Σπίτι και την παροχή φροντίδας και υποστήριξης στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες (τρίτη ηλικία, ΑΜΕΑ κτλ.)

Ως σύλλογος Σ.Ε.Κ.Φ.Ε.Ο. που εκπροσωπεί τους εργαζομένους σε Βοήθεια στο Σπίτι και ΚΗΦΗ Κρήτης, αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τους Δήμαρχους της Κρήτης για την έμπρακτη συμπαράστασή τους, ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Ηρακλείου και αντιπρόεδρο τη ΚΕΔΕ κ. Ιωάννη Κουράκη, τον Δήμαρχο Αρχανών – Αστερουσίων κ. Ρούσσο Κυπριωτάκη, που πρωτοστάτησε σε εκστρατεία συμπαράστασης των δομών σε επίπεδο Κρήτης, όπως επίσης και το Δήμαρχο Πλατανιά Χανίων κ. Ιωάννη Μαλανδράκη για την ευγενική προσφορά της εξ ολοκλήρου χορηγίας του κόστους εκτύπωσης των ημερολογίων του συλλόγου μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Στ.Αρναουτάκη καθώς και όσους μας βοήθησαν αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, και ευελπιστούμε στην εκ νέου στήριξή τους και την καινούργια χρονιά, ούτως ώστε να εξευρεθεί λύση για κρατική, δωρεάν μόνιμη παροχή κοινωνικής φροντίδας, όπως υποχρεούται ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.