Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

«Ταμιευτήριο Αγάπης» από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ενισχύσετε και εσείς τα παιδιά.

Μια διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες με τη συμμετοχή δεκαπέντε οργανισμών και σωματείων φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Στο επίκεντρο του «Ταμιευτηρίου Αγάπης», όπως ονομάζεται το bazaar του ΤΤ που τείνει να εξελιχθεί σε θεσμό, βρέθηκαν εκατοντάδες παιδιά που έχουν ανάγκη από τη φροντίδα όλων μας. Όσοι επισκέφθηκαν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες, παιχνίδια και χειροποίητα αντικείμενα των συλλόγων που συμμετείχαν.

Η αίθουσα του Παλαιού Χρηματιστηρίου όπου φιλοξενήθηκαν οι εκδηλώσεις, γέμισε χαμόγελα, παιδικές φωνές, τραγούδια και χορό, των παιδιών από τα χωριά SOS, την Αγκαλιά, την ΕΛΕΠΑΠ και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Στο «Ταμιευτήριο Αγάπης» που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδωσαν «το παρών» οι οργανισμοί ΕΛ.Ε.Π.Α.Π., Ε.Ψ.Υ.Π.Ε., Θεοτόκος, Make-A-Wish (Κάνε-μία-Ευχή Ελλάδος), Παιδικά Χωριά S.O.S., Πίστη, UNICEF, Χαμόγελο του Παιδιού, Φλόγα, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Κιβωτός, Αγκαλιά, Ορίζοντας, Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης κατά Πλάκας και Κέντρο Βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Ο μεγαλός κουμπαράς που τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρο της αίθουσας γέμισε με ρούχα και παιχνίδια. Όλα συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν από το ΤΤ στο κέντρο βρεφών «Η ΜΗΤΕΡΑ».

Το «Ταμιευτήριο Ευχών», το διαδικτυακό παιχνίδι του ΤΤ θα βρίσκεται σε ισχύ έως και τις 31 Δεκεμβρίου μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Τράπεζας (www.ttbank.gr) και λειτουργεί υποστηρικτικά στο bazaar, με σκοπό να συγκεντρωθούν επιπλέον χρήματα για τα παιδιά.

Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 30.000 πόντους από τους επισκέπτες της σελίδας. Οι πόντοι αυτοί θα μεταφραστούν σε χρήματα από το ΤΤ και θα διατεθούν στις ΜΚΟ του «Ταμιευτηρίου Αγάπης».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.