Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Άγριο κούρεμα στις παροχές των αναπήρων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Κινδυνεύουν περίθαλψη-επιδόματα.

Δραστικές περικοπές σε μία σειρά επιδομάτων και παροχών που λαμβάνουν ασθενείς με χρόνια και σοβαρά προβλήματα υγείας, συνεπάγεται ο περιορισμός των ποσοστών αναπηρίας που προβλέπει ο Κανονισμός Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας του υπουργείου Εργασίας, για νοσήματα όπως η μεσογειακή αναιμία, ο αυτισμός, ο διαβήτης αλλά και για ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση ή πάσχουν από AIDS.

Το αποτέλεσμα είναι, όπως δημοσιεύουν τα Νέα, κάποιοι από αυτούς να απειλούνται με αποκλεισμό από τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μαχαίρι όμως μπαίνει και σε μέτρα όπως είναι η δυνατότητα να λαμβάνουν πρόωρα σύνταξη, αλλά και στα ευνοϊκά κριτήρια για χορήγηση βιβλιάριου απορίας που ανοίγει το δρόμο στη δωρεάν περίθαλψη.


2 σχόλια:

  1. • ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ή ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ "ΜΑΙΜΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΑΜΕΣΑ ή ΕΜΜΕΣΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ( αμαρτία παίρνω αλλά με πνίγει το δίκιο ).
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΔΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 30000 ΕΥΡΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ή ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ.
    ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος


    δεν θα διαφωνήσω σε όλα αλλά φίλε μου... η ανωνυμία με τέτοια σχόλια δεν ταιριάζουν... και με οδηγούν να απενεργοποιήσω το δικαίωμα του σχολιασμού σε ανώνυμους και να υποχρεούστε όλοι όταν θέλετε να εκφράζετε άποψη με σχόλιο να βάζετε και το ονοματάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.