Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

«Τούρμπο» οι 60ρηδες!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Το 45% κάνει σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Ίσοι με δύο τριαντάρηδες φαίνεται πως είναι οι άνδρες ηλικίας 60 ετών οι οποίοι φαίνεται πώς δεν πτοούνται από το πέρασμα του χρόνου και κάνουν συχνά σεξ.

Σύμφωνα με μια έρευνα που έκανε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και η Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας σε δείγμα 300 ανδρών, αποδεικνύει πως 9 στους 10 άνδρες -ποσοστό 87%- στην ηλικία των 60 ετών , ενδιαφέρονται για το σεξ και μάλιστα το 35% απευθύνθηκε και σε ειδικό όταν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα σχετικό με τη σεξουαλική λειτουργία.

Το 45% δραστηριοποιείται ερωτικά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ότι και να συμβεί. Συγκεκριμένα το 2% των ανδρών άνω των 60 έχει πάνω από 3 φορές την εβδομάδα επαφές, το 6% 2-3 φορές, ενώ το 37% μία φορά την εβδομάδα.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι που φαίνεται πως λόγω ηλικίας έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους για σεξ. Το 32% δηλώνει πως έχει ερωτική επαφή μία φορά στις 15 μέρες, το 10% μία φορά το μήνα και υπάρχει και το 7% που βαριέται και κάνει σεξ με τη σύντροφό τους μία φορά στους 2-3 μήνες.

Τα πιο συχνά σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας άνδρας άνω των 60 ετών είναι σε ποσοστό 60% η στυτική δυσλειτουργία, κατά 22% η πρόωρη εκσπερμάτιση, κατά 13% η νόσος Peyronie, και σε ποσοστό 5% άλλες διαταραχές εκσπερμάτισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.