Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Πώς θα δείχνετε μετά από μια πλαστική επέμβαση;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ένα νέο 3D scanner σας επιτρέπει να δείτε τον εαυτό σας ψηφιακά.

Προτού τους κόψει το ιατρικό νυστέρι, οι ασθενείς που ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε κάποια αισθητική επέμβαση μπορούν να δουν ποιο θα είναι το αποτέλεσμα. Για παράδειγμα μια γυναίκα μπορεί να… δοκιμάσει να δει τον εαυτό της με διαφορετικό μέγεθος στήθους!

Χάρη σε ένα νέο 3D scanner οι γυναίκες μπορούν να δουν πώς θα δείχνει το σώμα τους μετά από μια επέμβαση στο στήθος τους. Ακόμη, μπορούν να δουν το ψηφιακό αποτέλεσμα μιας ρινοπλαστικής, μιας λιποαναρρόφησης και μιας προσθήκης εμφυτευμάτων στο πηγούνι, αρκεί να διαθέσουν 235 ευρώ.


Το μηχάνημα Vectra 3-D προς το παρόν υπάρχει διαθέσιμο μόνο στην κλινική Simply Better Breasts στο Λονδίνο και στο Center for Aesthetic Plastic Surgery στη Νέα Υόρκη και ήδη οι γυναίκες έχουν αρχίσει να το δοκιμάζουν, ανάμεσα στις οποίες και η 29χρονη σταρ του The Only Way Is Essex, Chloe Sims, η οποία το «συμβουλεύτηκε» ως προς την αλλαγή του μεγέθους των γλουτών της!



Οι γιατροί ισχυρίζονται ότι οι περισσότεροι ασθενείς τελικά κατέληξαν να διαλέγουν μικρότερα μεγέθη, αφού είδαν το ψηφιακό αποτέλεσμα και προσθέτουν ότι οι περισσότερες γυναίκες κατέληγαν να αυξάνουν το στήθος τους κατά ένα ή δύο μεγέθη το πολύ.



«Όταν κάνουμε τις αλλαγές με τη βοήθεια του υπολογιστή μπορούμε να έχουμε μια πολύ ακριβή και αληθοφανή εικόνα του πώς θα είναι ο ασθενής μετά την επέμβαση. Μπορούμε να δούμε το σώμα από διαφορετικές γωνίες και βοηθούμε τον ασθενή να πάρει τη σωστή για τον ίδιο απόφαση» λέει η χειρουργός Miles Berry.


1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.