Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Ημαθία: Ανακοίνωση Δ.Σ. του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Αναφορικά με τα όσα είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την επίσκεψη του Δ.Σ του «Φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Ν. Ημαθίας» στη Δήμαρχο Βέροιας, θέλουμε ως Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ να σας πληροφορήσουμε για τα παρακάτω:

α) Δεν κληθήκαμε να παραστούμε έστω και τηλεφωνικά στην παραπάνω προγραμματισμένη επίσκεψη – σύσκεψη αν και όπως φάνηκε, για μια ακόμη φορά, συζητήθηκαν θέματα που μας αφορούν.

β) Ουδέποτε ο παραπάνω Σύλλογος ζήτησε με οποιοδήποτε τρόπο τη συνδρομή μας.

γ) Λειτουργούμε, υποστηρικτικά στις υπόλοιπες δομές για ΑΜΕΑ του Νομού μας, ως αυτόνομη μονάδα , υπαγόμενη στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια του Υπουργείου Υγείας και όχι στο Δήμο Βέροιας και επομένως όποτε ζητηθεί βοήθεια του κέντρου προς τον Δήμο είμαστε στη διάθεσή του για οποιοδήποτε παροχή.

δ) Το κέντρο μας λειτουργεί, ικανοποιητικά κατά γενική ομολογία, με 7 άτομα προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων (φυσιοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλεύτριες, επισκέπτριες υγείας, εργοθεραπευτές και λογοθεραπευτές), ενώ σήμερα τα εξυπηρετούμενα από το κέντρο μας άτομα ανέρχονται σε ενενήντα (90) περίπου.

ε) Το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ με εθελοντική εργασία και με πολλή προσωπική δουλειά των πολιτών αφιλοκερδής έχει αναπτύξει τα παρακάτω τμήματα με τη συμβολή 14 εθελοντών που καθημερινά τα απογεύματα κρατούν ανοικτό το κέντρο για να είναι προσιτό προς όλο τον κόσμο:
• Τμήμα ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης
• Τμήμα αποκατάστασης
• Τμήμα εργοθεραπείας και
• Τμήμα λογοθεραπείας
ενώ με στόχο την παροχή καλύτερων υπηρεσιών στους πολίτες και στα παιδιά που εξυπηρετούνται από το κέντρο μας υλοποιούμε προγράμματα, σε εθελοντική βάση, για σκάκι, εικαστικά, γυμναστική και ενισχυτική διδασκαλία.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι, ως ΔΣ του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ είμαστε στη διάθεση όλων των πολιτών, ιδιαίτερα δε στη διάθεση Συλλόγων να βοηθήσουμε, στο μέτρο του δυνατού, με τη λειτουργία μας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ΑΜΕΑ, βασικό σκοπό άλλωστε του κέντρου μας το οποίο υπηρετούμε με όλες μας τις δυνάμεις.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΜΗΤΡΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.