Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Πάρτι ανταλλαγής παλιών αντικειμένων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ελάτε στο πρώτο πάρτι ανταλλαγής παιδικών ειδών.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι στο πρώτο πάρτι ανταλλαγής παιδικών ειδών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα!

Aπανταχού μαμάδες και μπαμπάδες ενωθείτε!

Γνωριστείτε, διασκεδάστε και ανταλλάξτε! Τα βλαστάρια σας μεγαλώνουν και οι ντουλάπες σας ασφυκτιούν απ' τα ρούχα τους;

Ο Γιωργάκης έχει πλέον άποψη και δε δέχεται να φορέσει τα second hand του αδερφού του;

Είστε υπέρ της ανακύκλωσης; Θέλετε απλά να κάνετε μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα των μικρών σας θησαυρών; Για κάποιον από αυτούς και χίλιους άλλους λόγους που εσείς έχετε, είμαστε εδώ και σας περιμένουμε.

ΤΙ: ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cd's, ταινίες, βρεφικό εξοπλισμό κλπ

ΠΩΣ: φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι σας, όλα σε απόλυτα καλή κατάσταση, φροντισμένα και καθαρά, τα αφήνετε και παίρνετε ότι εσείς χρειάζεστε. Θα υπάρχει κουμπαράς για να βοηθήσουμε όλοι το γεγονός αυτό που ήρθε, να μείνει.

ΠΟΤΕ: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 12:30 μ.μ – 20:30 μ.μ.. η έναρξη θα γίνει λιγάκι αργότερα, αλλά καλό είναι να είστε από νωρίς, ώστε να μπορέσουμε να στήσουμε τα «εκθέματά» σας! άλλωστε ένα espressaki προλαβαίνετε να το πιείτε στο cafe

ΠΟΥ: πολυχώρος pαrαperα Αχαρνών 61 & Φερρών Αθήνα πλησίον ηλεκτρικού σταθμού Βικτώρια

ΓΙΑΤΙ: για να γνωριστούμε, να γελάσουμε, να ψάξουμε ο ένας τα πράγματα του άλλου, να ανακυκλώσουμε και να δώσουμε νέο λόγο ύπαρξης στα αντικείμενα που δεν χρειάζονται πια τα παιδιά μας και πάνω απ' όλα για να χτυπήσουμε την κρίση και τον καταναλωτισμό!

Ειδικά για εμάς, οι άνθρωποι του Parapera, έχουν ετοιμάσει ένα υπέροχο κοκτέιλ με αφρώδες κρασί Friulano και λικέρ, στην προνομιακή τιμή των 3 ευρώ!

Και μην ξεχάσετε να έχετε απαραιτήτως μαζί σας καλή διάθεση, αγάπη και χαμόγελα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.