Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Χανιά: Στήριξη στην τρίτη ηλικία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Από εθελοντές ΑμεΑ.



Σειρά δράσεων πραγματοποίησε και φέτος το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Χανίων, τιμώντας τους ηλικιωμένους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας.
Τη Δευτέρα 3/10/2011 στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης, ενεργούς και εθελοντικής προσφοράς η υπεύθυνη με το προσωπικό του Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης των ΑμεΑ, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του τμήματος «Βοήθεια στο Σπίτι» και έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν και να προσφέρουν εδέσματα στους ωφελούμενους.
Τα εδέσματα αυτά τα ετοίμασαν οι εκπαιδευόμενοι, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτές των εργαστηρίων και με τη βοήθεια του επιστημονικού προσωπικού θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.

Τους ηλικιωμένους επισκέφτηκε η διοικήτρια του Θ.Χ.Π. Χανίων κα Αμαλία Μπασιά, μαζί με το προσωπικό του τμήματος «Βοήθεια στο Σπίτι», τους ευχήθηκαν προσφέροντάς τους λουλούδια και γλυκές δημιουργίες. Οι ηλικιωμένοι δέχτηκαν με χαρά την επίσκεψη.
Την Τρίτη 4/10/2011 το Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης χαιρέτισε τη γιορτή με ένα κέρασμα, που ετοίμασαν οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος για τους περιθαλπόμενους του Θεραπευτηρίου .
Την εκδήλωση χαιρέτησε η διοικήτρια κα Αμαλία Μπασιά, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού κα Αγγελάκη Νάνσυ, υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων του Δήμου Χανίων (που κατά το παρελθόν μας έχει δείξει την κοινωνική της προσφορά, δίνοντάς μας θεατρικά εισιτήρια) και μας τίμησε με την παρουσία της, ευχόμενη σε όλους τους παρευρισκόμενους .
Όλοι οι συμμετέχοντες, με την αρωγή των εργαζομένων, τραγούδησαν και είπαν μαντινάδες δημιουργώντας μια πολύ ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
Η διοικήτρια, η διευθύντρια και το προσωπικό του Θεραπευτηρίου εύχονται χρόνια πολλά και ευελπιστούν να προσφέρουν πάντα την αγάπη τους, όπου τους ζητηθεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.