Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Προαναγγελία μάχης μέχρι οριστικής δικαίωσης από την εθνική αθλητική ομοσπονδία ΑμεΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
«Δεν έχουμε πλέον τίποτα να χάσουμε» δηλώνουν αφοπλιστικά.



Μπαράζ κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας για την δραματική μείωση των χρηματοδοτήσεων του παραολυμπιακού αθλητισμού εξαγγέλλει η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ (ΕΑΟΜ - ΑμεΑ), αρχής γενομένης από την διαμαρτυρία της επόμενης εβδομάδας στο υπουργείο πολιτισμού και τουρισμού.

Η επιλογή του ΥΠ.ΠΟ. ως πρώτου σταθμού των κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας έγινε με κριτήριο το ότι κάτω από την στέγη του βρίσκεται η ΟΠΑΠ Α.Ε. στην οποία η ΕΑΟΜ – ΑμεΑ προσάπτει άνιση συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία που εκπροσωπεί τον παραολυμπιακό αθλητισμό στην χώρα μας εγκαλεί την ΟΠΑΠ Α.Ε. ότι χρηματοδότησε όλες πλην αυτής τις αθλητικές ομοσπονδίες στο πλαίσιο της αναγκαίας προετοιμασίας των Ελλήνων πρωταθλητών ενόψει Λονδίνου.

“Από τη στιγμή που κάποιοι δεν θέλουν διάλογο, θα το επιδιώξουμε μέσω των κινητοποιήσεων. Και όσο αντέξουμε…” τονίζει ο πρόεδρος της ΕΑΟΜ – ΑμεΑ Γ. Φουντουλάκης, ανακοινώνοντας συναντήσεις τις επόμενες μέρες με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Ηδη, ενημερωτική συνάντηση έχει πραγματοποιηθεί με την Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, έπεται συνέχεια...

Στα προγραμματιζόμενα μετά την κινητοποίηση στο ΥΠ.ΠΟ. και εφόσον δεν υπάρξει λύση περιλαμβάνεται κινητοποίηση στη Βουλή με τη συμμετοχή των αθλητικών σωματείων ΑμεΑ όλης της Ελλάδας. Η επιμονή των διαμαρτυρομένων αποτυπώνεται έντονα στην καταληκτική φράση που συνοδεύει τις εξαγγελίες τους: “Δεν έχουμε πλέον να χάσουμε τίποτα και αυτό ακριβώς μας οπλίζει με δύναμη για να βγούμε στους δρόμους”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.