Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Παρασύρθηκε 2 φορές από Ι.Χ. και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Σοκαριστικό βίντεο με 2χρονο κορίτσι.

Ένα βίντεο απίστευτης αδιαφορίας προς το συνάνθρωπο μεταδίδουν τα κινέζικα Μέσα Ενημέρωσης στο οποίο ένα κορίτσι μόλις 2 ετών παρασύρεται από δύο Ι.Χ. και οι περαστικοί... σφυρίζουν αδιάφορα!

Η μικρή ξέφυγε από τον έλεγχο της μητέρας της, η οποία είχε μπει σε καθαριστήριο και άρχισε να περιφέρεται στο δρόμο με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει ένα μικρό βαν. Ο οδηγός του σταματάει για λίγο, αφού έχει πατήσει το παιδί και στη συνέχεια αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται!

Το 2χρονο κορίτσι μένει αναίσθητο στη μέση του δρόμου και όσοι άνθρωποι και αν περνούν απλά κάνουν πως δεν τη βλέπουν. Την προσπερνούν και κανείς δεν σταματάει να της προσφέρει βοήθεια. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το παιδί να χτυπηθεί δεύτερη φορά από άλλο όχημα! Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ ένας οδοκαθαριστής έσπευσε να τη βοηθήσει, αλλά όταν η μικρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

-------------------------------------

Χτύπησε δίχρονο κοριτσάκι και το άφησε να πεθάνει!


Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο το οποίο δείχνει έναν οδηγό να χτυπά με το φορτηγό του ένα κοριτσάκι δύο ετών και να το παρατάει στο δρόμο.





Το βίντεο έχει κάνει το γύρο του κόσμου και προκαλεί σοκ κυρίως για την απίστευτη αδιαφορία και αναισθησία του κόσμου.

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα, καταγράφηκε από κάμερες και μεταδόθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Το δίχρονο κοριτσάκι ξέφυγε από τον έλεγχο της μητέρας του και περιφερόταν στο δρόμο με αποτέλεσμα να το χτυπήσει ένα βαν. Στο βίντεο φαίνεται το φορτηγό να χτυπά το μικρό κορίτσι, να σταματάει για λίγο ενώ βρισκόταν κάτω από το όχημα και στη συνέχεια να φεύγει, πατώντας τα πόδια της.

Στη συνέχεια εμφανίζονται πεζοί, μοτοσικλετιστές και ποδηλάτες, οι οποίοι προσπερνούν το κορίτσι που βρίσκεται τραυματισμένο στο δρόμο.

Τελικά, αφού το άτυχο κοριτσάκι χτυπήθηκε και από δεύτερο όχημα, ένας περαστικός την μετέφερε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου και άρχισε να ψάχνει για τη μητέρα του.
Σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ, το παιδί μεταφέρθηκε στα επείγοντα αλλά ήταν ήδη πολύ αργά, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή την Κυριακή.







Πηγή: http://beta.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.