Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Πέντε βήματα για μια υγιή, ασφαλή ερωτική ζωή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Για να μη γίνει η απόλαυση... Γολγοθάς.

Πέντε απλές συμβουλές που θα βοηθήσουν την ερωτική μας ζωή να μείνει απαλλαγμένη από προβλήματα!

1. Κάθε φορά χρησιμοποιείτε προφυλακτικό. Το προφυλακτικό προσφέρει την καλύτερη προστασία έναντι των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων. Το προφυλακτικό έχει αποτέλεσμα. Σε μια μελέτη από το 1987 έως το 1991, σε 123 ζευγάρια στα οποία ο ένας από τους συντρόφους είχε HIV, τα ζευγάρια που κάθε φορά χρησιμοποιούσαν προφυλακτικό πρόλαβαν την μετάδοση του HIV σε αντίθεση με 122 ζευγάρια που δεν χρησιμοποιούσαν πάντα προφυλακτικό από τα οποία 12 σύντροφοι μολύνθηκαν.

Μια ίδια μελέτη του 1993 έδειξε ότι μόνο δύο από 172 γυναίκες που οι σύντροφοί τους είχαν HIV και χρησιμοποιούσαν πάντοτε προφυλακτικό κόλλησαν τον ιό. Αντιθέτως 8 από 55 γυναίκες που δεν χρησιμοποιούσαν πάντοτε προφυλακτικό, μολύνθηκαν.

2. Συζητήστε με το σύντροφό σας πριν από τη θέρμη του πάθους, και, κάθε φορά χρησιμοποιήστε προφυλακτικό. Ο ένας σύντροφος πρέπει να φροντίζει και να ενδιαφέρεται για την ευχαρίστηση, τηναπόλαυση και την υγεία του άλλου. Να είστε ανοικτοί. Αφήστε τον σύντροφό σας να γνωρίζει για την υγεία σας και το σεξουαλικό σας ιστορικό. Να είστε ευθείς Μιλήστε για τις σεξουαλικές σας ανάγκες. Να είστε επίμονοι. Μην αφήνετε τον σύντροφό σας να παραμένει σιωπηλός γύρω από αυτά τα ζητήματα.

3. Διατηρήστε την ιατρική σας φόρμα και χρησιμοποιείστε πάντοτε ένα προφυλακτικό. Κάντε έναν έλεγχο για αυτά τα νοσήματα μια φορά το χρόνο Προστατεύστε το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Να τρώτε καλά, να έχετε την απαραίτητη ξεκούραση, να ελαττώσετε στο ελάχιστο τη χρήση του οινοπνεύματος, του καπνού και των άλλων ουσιών.

4. Εάν νομίζετε ότι έχετε εσείς ή ο σύντροφός σας μια τέτοια αρρώστια επισκεφθείτε έναν γιατρό για έλεγχο, διάγνωση και θεραπεία. Ερευνήστε εάν ο σύντροφός σας χρειάζεται επίσης να εξεταστεί και να θεραπευθεί. Μην παίρνετε φάρμακα που δεν σας έχουν συστηθεί από γιατρό. Μην κάνετε έρωτα μέχρι η φλεγμονή να τεθεί υπό έλεγχο. Μετά, πάντα χρησιμοποιείτε προφυλακτικό.

5. Μείνετε σταθερά υπεύθυνοι και χρησιμοποιείστε πάντοτε προφυλακτικό Το οινόπνευμα και οι άλλες ουσίες εξασθενούν την σωστή κρίση και τον αυτοέλεγχο. Μην τα αφήνετε να επηρεάζουν τον αυτοέλεγχο σας.


Πηγή: http://www.iatronet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.