Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Πληκτρολόγιο για τα πόδια σου!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.




 

Δεδομένου ότι οι ώρες που περνάμε μπροστά στον υπολογιστή με το πέρασμα των χρόνων έχουν αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό, έχεις ευχηθεί ποτέ να μπορούσες να απαλλαγείς από αυτή τη συνεχή πληκτρολόγηση στον υπολογιστή; Ή τουλάχιστον να είχες, έτσι για ποικιλία, καμία εναλλακτική επιλογή;

Αν ναι, τότε θα λατρέψεις το πληκτρολόγιο SoftStep KeyWorx, αφού θα το ελέγχεις με τα πόδια σου! Είναι κατασκευασμένο από ελαστομερή υλικά και σύνθετα γραφίτη, ενώ έχει οπίσθιο φωτισμό. Διαθέτει δέκα κουμπιά, pad πλοήγησης, ενώ μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι εκατό μακροεντολές.

Σχεδιάστηκε από τη Keith McMillen Instruments κι αρχικά προοριζόταν για τους μουσικούς, ώστε να μπορούν, κατά τη διάρκεια ηχογράφησης στο στούντιο, να παίζουν μουσική και ταυτόχρονα να ελέγχουν τον υπολογιστή. Χάρη στο Keyworx λογισμικό, έγινε πιο φιλικό κι εύκολο σε χρήση από άτομα εκτός μουσικής βιομηχανίας.

Μπορείς να ανοίξεις και να κλείσεις εφαρμογές, να εισάγεις κείμενο, να κάνεις μεγέθυνση και σμίκρυνση, να περιηγηθείς στους φακέλους και τα αρχεία του υπολογιστή σου, καθώς επίσης να χειρίζεσαι το ποντίκι σου κι όλα αυτά με κινήσεις των ποδιών σου.
Το SoftStep KeyWorx λειτουργεί με Windows και Mac, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από gamers, προγραμματιστές, άτομα που επιμελούνται βίντεο, καθώς επίσης από άτομα με αναπηρία. Το κόστος του ανέρχεται στα 289 δολάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.