Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Τα βαμπίρ, το σεξ και ο οδοντογιατρός

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Έναν έξυπνο τρόπο σκέφτηκαν οδοντίατροι της Μ. Βρετανίας για να κάνουν τους νέους να ενδιαφερθούν για την στοματική τους υγιεινή. Εμπνεύστηκαν από τη γνωστή ταινία "Twilight" και έφτιαξαν ένα καινοτόμο διαφημιστικό με βαμπίρ




Η ώρα είναι κρίσιμη, ένα βαμπίρ επιτίθεται σε μια νεαρή ημίγυμνη κοπέλα έτοιμο να της κάνει έρωτα… όταν ξαφνικά όλα τελειώνουν επειδή μυρίζει το στόμα του!

Είναι το νέο διαφημιστικό, εμπνευσμένο από τις διάσημες ταινίες βαμπίρ "Twilight", που δημιούργησαν οι οδοντίατροι του Northamptonshire και του Hampshire για να ευαισθητοποιήσουν τους νέους για την στοματική τους υγιεινή.






Αφορμή της διαφημιστικής καμπάνιας είναι μια έρευνα που δείχνει ότι ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών από 16 έως 35 ετών δεν πλένουν τα δόντια τους στην Μεγάλη Βρετανία με αποτέλεσμα αυτά να χαλάνε όταν κάποιος είναι ήδη σε πολύ νεαρή ηλικία.





Σε δήλωσή του ο Σίμον Μπράιαντ, αναπληρωτής διευθυντής της Δημόσιας Υγείας, στο Portsmouth δήλωσε "Είναι ένα καινοτόμο διαφημιστικό που θα βοηθήσει όλο και περισσότερους άνδρες να πάνε στο γιατρό".

 


Πηγή: http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.