Κυριακή 3 Απριλίου 2011

ΟΑΕΕ: Έξοδα Νεφροπαθών Ασφαλισμένων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έξοδα Νεφροπαθών Ασφαλισμένων

Στους νεφροπαθείς ασφ/νους που υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση με τεχνητό νεφρό σε μονάδες κρατικών νοσοκομείων ή συμβεβλημένων ιδιωτικών κλινικών ο ΟΑΕΕ καταβάλει το σύνολο των δαπανών. Στους νεφροπαθείς που υποβάλλονται σε περιτοναϊκή κάθαρση κατ’ οίκον καταβάλλεται το σύνολο της δαπάνης αγοράς του διαλύματος και τα πάγιας χρήσης αναλώσιμα υλικά.

Επίσης σε όσους:

1. Κατοικούν στην περιφέρεια του Νομού Αττικής και στο Νομό Θεσ/νίκης και υποβάλλονται στις αντίστοιχες περιοχές σε αιμοκάθαρση καταβάλλονται από τον ΟΑΕΕ κατά μήνα έξοδα μετακίνησης το ποσό των οποίων καθορίζεται με απόφαση του Δ.Σ. του ΟΑΕΕ. Με την ίδια απόφαση ορίζονται και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
2. Στους νεφροπαθείς που διαμένουν σε άλλες περιοχές πλην τον αναφερομένων ανωτέρω και μετακινούνται για αιμοκάθαρση σε μονάδες κινητού νεφρού των πιο πάνω πόλεων χορηγείται εκτός του αντιτίμου των συνήθων συγκοινωνιακών μέσων και η δαπάνη μετακίνησής τους όπως αναφέρεται ανωτέρω. Τέλος καταβάλλεται δαπάνη μετακίνησης με ταξί προκειμένου να υποβληθούν σε αιμοκάθαρση νεφροπαθείς ασφ/νοι σε περιπτώσεις που λόγω της κατάστασής τους η μετακίνησή τους με συνήθη συγκοινωνιακά μέσα είναι αδύνατη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.