Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Θετική ενέργεια και ανανέωση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.




Τολμήστε τις αλλαγές, κάντε όνειρα


Θέλετε να μείνετε και να δείχνετε πάντα χαρούμενοι και ανανεωμένοι; Αφήστε τα προβλήματα στην άκρη, διώξτε από τη ζωή σας ό,τι σας ταλαιπωρεί και τολμήστε τις αλλαγές. Δεν χρειάζεται να ψάξετε για «χρυσές» λύσεις, αφού με απλά βήματα μπορείτε να αλλάξετε εντελώς προσωπικότητα.

1) Γνωρίστε νέα άτομα
Είναι κοινό μυστικό ότι οι νέοι φίλοι στη ζωή σας φέρνουν έναν αέρα ανανέωσης. Προσπαθείτε να γνωρίζεται νέα άτομα, που θα φέρουν την άνοιξη στην ψυχή σας.

2) Ενδιαφερθείτε για τον εαυτό σας
Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για να παραμελείτε τον εαυτό σας. Αφήστε για λίγο στην άκρη, ό, τι έχετε να κάνετε και βρείτε λίγο χρόνο και για σας!

3) Τολμήστε τις αλλαγές
Δεν χρειάζεται να γίνετε ένας άλλος άνθρωπος! Πείτε «ναι» σε μικρές αλλαγές, όπως ένα νέο ρούχο ή ένα ταξίδι. Με τον τρόπο αυτό θα τονωθεί η διάθεσή σας.

4) Κάντε όνειρα
Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που ονειρευτήκατε; Γίνεται και πάλι παιδί και κάντε προσπάθεια να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Οπλιστείτε με κόπο και θέληση και θα τα καταφέρετε!

5) Βρείτε πάλι τη χαμένη ενέργειά σας
Ενθουσιαστείτε, γελάστε, γεμίστε ενέργεια. Κάντε κάτι, που επιθυμείτε εδώ και καιρό, και θα δείτε ότι θα νιώσετε καλύτερα.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.