Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Ηλεκτρονική καμπάνια με θέμα την ψωρίαση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ηλεκτρονική καμπάνια με πρωτοβουλία της Γ' Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός» δίνει απαντήσεις στους προβληματισμούς και στις απορίες των ασθενών με ψωρίαση.
«Θέλετε να μάθετε για την ψωρίαση; Εσείς ρωτάτε, οι δερματολόγοι απαντούν. Κάνε και εσύ την ερώτησή σου!» αυτός είναι ο τίτλος της ηλεκτρονικής καμπάνιας που πραγματοποιεί η Γ' Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Α. Συγγρός», με στόχο τη συγκέντρωση ερωτημάτων από τους ασθενείς και με κύριο μέλημα την καλύτερη ενημέρωση των ασθενών και του κοινού σχετικά με την ψωρίαση, την αντιμετώπισή της και τις νέες θεραπείες.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της 11ης Δερματολογικής Διημερίδας που θα πραγματοποιηθεί 13 & 14 Μαΐου στο Ζάππειο Μέγαρο. Ιατρικές και γενικού ενδιαφέροντος ιστοσελίδες (www.in.gr, www.healthview.gr, www.iatrikostypos.com, www.iatronet.gr, www.naftemporiki.gr, www.iatro.gr) υποστηρίζουν την προσπάθεια αυτή, φιλοξενώντας στις σελίδες τους ειδικά ηλεκτρονικά banners, από 17 Φεβρουαρίου έως και το τέλος Απριλίου 2011. Τα banners προτρέπουν τους ασθενείς αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους, να κάνουν ένα απλό «κλικ» και να υποβάλλουν ανώνυμα το ερώτημά τους ή την απορία τους.
Στα ερωτήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν απαντήσεις από τους ειδικούς δερματολόγους τη δεύτερη ημέρα της Διημερίδας, Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 10.50-12.20, στο στρογγυλό Τραπέζι «Ψωρίαση. Οι ασθενείς ερωτούν», στο οποίο μπορούν να παρευρεθούν οι ενδιαφερόμενοι. Ακολούθως, οι απαντήσεις θα αναρτηθούν στο site της 11ης Δερματολογικής Διημερίδας, www.3dermasygros.gr από τις αρχές Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.