Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Υποβολή αιτήσεων έως 28/2 για τον κοινωνικό τουρισμό του ΟΓΑ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Έως τις 28 Φεβρουαρίου καλούνται να υποβάλουν συμμετοχή στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων για το 2011 οι επιχειρηματίες των τουριστικών καταλυμάτων που πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΓΑ, το ποσό της επιδότησης κυμαίνεται ανά άτομο και διανυκτέρευση από 19 έως 24 ευρώ, ανάλογα με την κατηγορία αστέρων του ξενοδοχείου και 10 ευρώ για τα κάμπινγκ. Το ποσό που θα κληθεί να πληρώσει ο κάθε κοινωνικός τουρίστας ανά διανυκτέρευση ανέρχεται σε 3 έως 15 ευρώ, ανάλογα με την κατηγορία αστέρων του ξενοδοχείου και την παροχή ή όχι πρωινού.


Το πρόγραμμα αφορά 180.000 δικαιούχους (ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ) και περιλαμβάνει 8ήμερες διακοπές (7 διανυκτερεύσεις) για κάθε δικαιούχο. Η διάρκειά του είναι από την 1η Ιουνίου του 2011 μέχρι τις 31 Μαρτίου του 2012.



Στο πρόγραμμα δικαιούνται να συμμετέχουν τουριστικά καταλύματα, όλων των τύπων, με ειδικό σήμα λειτουργίας σε ισχύ. Συγκεκριμένα, αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν τα ξενοδοχεία όλων των μορφών και αστέρων, οι οργανωμένες κατασκηνώσεις (camping), τα ενοικιαζόμενα δωμάτια-διαμερίσματα, εξαιρουμένων των ενοικιαζομένων δωματίων-διαμερισμάτων ενός κλειδιού και οι επιπλωμένες κατοικίες-επαύλεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να διαθέτουν ιδιαίτερο λουτρό και κλιματισμό-κεντρική θέρμανση εντός των δωματίων.

Oσοι επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση με τον ΟΓΑ /ΛΑΕ, προκειμένου να δέχονται στα καταλύματά τους κοινωνικούς τουρίστες-δικαιούχους του οργανισμού μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους του προγράμματος (προϋποθέσεις-διαδικασίες ένταξης-υποχρεώσεις κ.λπ.), αλλά και να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης συμμετοχής, πρέπει να απευθυνθούν στον Κλάδο Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ (Πατησίων 30 - 10170 Αθήνα, τηλ.: 2103322233 begin_of_the_skype_highlighting            2103322233      end_of_the_skype_highlighting).
Οι αιτήσεις-υπεύθυνες δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ταχυδρομικά ή με fax στον ΟΓΑ/ΛΑΕ.




---------------------------

Όσων αφορά τους δικαιούχους και γα προγράμματα δείτε εδώ: 

Τα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.