Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Μεγάλο φίδι προκαλεί αναστάτωση σε χωριό της Ηλείας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει στους κατοίκους του χωριού Μακρίσια Ηλείας οι μαρτυρίες για την ύπαρξη ενός μεγάλου φιδιού στην περιοχή.

Για τον εντοπισμό του ερπετού έχουν επιστρατευτεί αστυνομικοί και προσωπικό του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, ενώ από τους ντόπιους, άλλοι αντιμετωπίζουν την υπόθεση με σοβαρότητα και φόβο, και άλλοι ως ένα κακόγουστο αστείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, όλα άρχισαν την περασμένη εβδομάδα, όταν ο ιδιοκτήτης ενός ελαιοστασίου προσέλαβε δύο αλλοδαπούς εργάτες για να καθαρίσουν το χωράφι του, στη θέση Βαρκό ή Γουβαλόστανη, ένα σημείο κοντά στον κεντρικό δρόμο Κρέστενας – Μακρισίων.

Όπως ισχυρίστηκαν και οι τρεις, την ώρα που δούλευαν, είδαν ένα μεγάλο φίδι «με πολύ μεγάλο κεφάλι και αρκετά χοντρό σώμα».

Έντρομοι, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου μαζί με τους δύο εργαζόμενους, το έβαλαν στα πόδια και λίγο αργότερα εξιστόρησαν το περιστατικό στους συγχωριανούς τους.

Τα σενάρια είναι πολλά, αφού πολλοί πιστεύουν ότι το μεγάλο ερπετό, πράγματι υπάρχει και συνδέουν την ύπαρξή του με την εξαφάνιση… πουλερικών και προβάτων από την περιοχή.

Αναφορικά με το πώς βρέθηκε εκεί το «φίδι-φάντασμα», διαδίδεται ότι πρόκειται για έναν βόα που ζούσε σε κοντινή φάρμα και χάθηκε από εκεί πριν από περίπου πέντε χρόνια.

Άλλοι, πάντως, μιλούν για αποκυήματα της φαντασίας κάποιων, που έχουν καταφέρει να σπείρουν τον φόβο και τον πανικό στο χωριό.

Σε κάθε περίπτωση, στην περιοχή έφτασαν αστυνομικοί από το Τμήμα Κρεστένων, προκειμένου να πάρουν καταθέσεις για το θέμα και να κινητοποιήσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι οποίες θα κληθούν να ερευνήσουν αν όντως υπάρχει το μεγάλο φίδι.

Σήμερα αναμένεται στην περιοχή συνεργείο του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων για να κάνει τις δικές του έρευνες.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.