Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Το σπίτι του τρόμου με νεκρά ζώα να αποσυντίθενται μέσα στα κλουβιά τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποινή φυλάκισης επιβλήθηκε στη 46χρονη ιδιοκτήτρια - Δείτε φωτογραφίες.

Ανατριχιαστική και μακάβρια ήταν η κατάσταση στο σπίτι της Tracey Tindall από τη Βρετανία, όπου βρέθηκαν τα πτώματα των κατοικίδιων ζώων της να αποσυντίθενται.

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο είχαν προκαλέσει σοκ και το RSPCA, που είχε βρει κόπρανα μέχρι και στα παράθυρα και πτώματα κουνελιών και σκύλων να σαπίζουν μέσα στα κλουβιά τους, είχε περιγράψει την υπόθεση ως ένα από τα πιο σοβαρά περιστατικά παραμέλησης ζώων που είχε ποτέ διαχειριστεί.

Η 46χρονη Tracey Tindall κρίθηκε ένοχη για 20 κατηγορίες με θύματα τρία σκυλιά, πέντε γάτες και έναν γενειοφόρο δράκο και της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 εβδομάδων.

Πολλά ζώα είχαν βρεθεί νεκρά σε αποσύνθεση ενώ και όσα ζούσαν επιβίωναν σε άθλιες συνθήκες και σε κακή κατάσταση.

Οι επιθεωρητές του RSPCA είχαν βρει δύο νεκρά κουνέλια μέσα σε κλουβιά και ένα σκύλο μαστίφ δεμένο ακόμα με το λουρί του να αποσυντίθεται μέσα στο σπίτι του, έξω από το σπίτι της γυναίκας.

Μέσα το σπίτι ήταν γεμάτο κόπρανα και σκουπίδια και τα ζώντα ζώα δεν είχαν πρόσβαση σε τροφή ούτε νερό. Κάτω από το τραπέζι της τραπεζαρίας σάπιζε μια νεκρή γάτα και μέσα σε κλουβιά ήταν δύο κουτάβια σε αποσύνθεση. Η γυναίκα υποστήριξε πως τα είχε κλείσει εκεί για μια- δυο εβδομάδες για να μην της καταστρέψουν το σπίτι (!) δαγκώνοντας τα πάντα. Στον ίδιο χώρο υπήρχε ακόμα ένα σκυλί, ενήλικο, νεκρό.

Από τα ζώα που επέζησαν, δύο γάτες ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που κρίθηκε αναγκαία η ευθανασία.

Η Tindall, που έκλαιγε με λυγμούς στο δικαστήριο, παραδέχθηκε πως τα ζώα δεν είχαν επαρκή φροντίδα καθώς δεν μπορούσε να τα φροντίσει «όπως θα ήθελε». Είπε πως δεν είχε ούτε φυσικό αέριο ούτε ηλεκτρικό ρεύμα επί ένα μήνα και πως δεν μπορούσε να καθαρίσει επειδή δεν είχε ούτε απορρυπαντικά ούτε ζεστό νερό.

Παραδέχθηκε επίσης πως είχε βρει καταφύγιο στο αλκοόλ ενώ η δικηγόρος της σημείωσε πως είχε καταρρεύσει ψυχολογικά από τη φροντίδα της ανήμπορης μητέρας της, η οποία έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες μετά την επιθεώρηση του RSPCA.

Στην Tindall απαγορεύτηκε να έχει ζώα στην κατοχή της για την επόμενη 20ετία και της αφαιρέθηκαν και κάποια που κρατούσε ακόμα. Κλήθηκε επίσης να πληρώσει δικαστικά έξοδα και πρόστιμο.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.