Κυριακή, 8 Μαΐου 2016

Τα Χανιά τότε και τώρα μέσα από 7 + 1 φωτογραφίες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα πολύ έξυπνο και αξιόλογο project παρουσιάζει ο φωτογράφος Maik Garo, ο οποίος μέσα από φωτογραφίες που απεικονίζουν τα ίδια σημεία, παρουσιάζει το τότε και το τώρα των Χανίων.

Πρόκειται για μια από τις πιο ενδιαφέρουσες προσπάθειες που έχουμε δει. Το project κεντρίζει το ενδιαφέρον του θεατή καθώς παρατηρεί τις αλλαγές και το πέρασμα της ιστορίας μέσα από φωτογραφίες. Ο φωτογράφος έχει προσπαθήσει να κάνει λήψη φωτογραφιών από το ίδιο σημείο που τραβήχτηκαν φωτογραφίες κατά το παρελθόν και στη συνέχεια τις παραλληλίζει.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που αναφέρει ο ίδιος ο φωτογράφος:

"Το ''Τότε και Τώρα'' είναι ένα project που ξεκίνησα τραβώντας φωτογραφίες από το ίδιο σημείο που είχαν τραβηχτεί φωτογραφίες του παρελθόντος στη πόλη των Χανίων και προσπαθώ να σταθώ στο ίδιο σημείο που στεκόταν τότε ο κάθε φωτογράφος. Μέσω αυτών των φωτογραφιών θέλω να δείξω τη μεγάλη αλλαγή που έχει υποστεί η πόλη των Χανίων στο πέρασμα των χρόνων είτε προς το καλό είτε προς το κακό, αυτό θα το κρίνει ο κάθε ένας από εσάς βάση του δικού σας γούστου."

Φωτο 1Φωτο 2Φωτο 3Φωτο 4Φωτο 5Φωτο 6Φωτο 7Φωτο 8Δείτε περισσότερες φωτογραφίες των Χανίων Τότε και Τώρα από τον Maik Garo


Πηγή: http://flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.