Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Σε δίκη για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου ένας κτηνοτρόφος από τ’ Απόλλωνα, που φέρεται να κτύπησε τον γιό του.

Ο κατηγορούμενος είναι έγγαμος και πατέρας 4 παιδιών εκ των οποίων τα 3 είναι ανήλικα.

Την 21η Ιουνίου 2011 ο ανήλικος γιός του εμφανίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Έμπωνας με την μητέρα του και ανέφερε ότι τον είχε κτυπήσει ο πατέρας του.

Σύμφωνα με την έκθεση εξέτασης του είχε ρινορραγία, μώλωπες, οίδημα και εκδορά αριστερής κροταφογναθικής χώρας-παρειάς χωρίς όμως περαιτέρω νευρολογικά ευρήματα.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ακολούθησε προέκυψε ότι ο πατέρας του τον είχε χτυπήσει με γροθιά στην μύτη και στη συνέχεια τον πέταξε μια βια στο πάτωμα γιατί αρνήθηκε να τον βοηθήσει στις κτηνοτροφικές του εργασίες.

Το παιδί ισχυρίστηκε ότι ο πατέρας του τον είχε χτυπήσει ανάλογα και το καλοκαίρι του έτους 2010.

Ο ίδιος εξεταζόμενος ομολόγησε ότι χτύπησε το παιδί διότι ήταν ανυπάκουος και δεν τον συνέδραμε στην φροντίδα των ζώων τους που κινδύνευαν να πεθάνουν από λειψυδρία. Τόνισε επίσης ότι ο γιός του είχε επιδείξει παλαιότερα παραβατική συμπεριφορά και ότι την επίμαχη ημέρα κυκλοφορούσε στο χωριό με ένα δίκυκλο που ήταν επικίνδυνο σκορπώντας τον φόβο στους κατοίκους.


Πηγή: http://www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.