Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Μάνα και γιος τα θύματα στο IKEA στη Σουηδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ένας από τους δύο υπόπτους αρνήθηκε τα γεγονότα.

Μία 55χρονη γυναίκα και ο 28χρονος γιος της είναι τα θύματα του φονικού που έγινε χθες στο κατάστημα του IKEA στο Βέστερος της Σουηδίας.

«Η γυναίκα και ο ο γιος της βρίσκονταν σε διακοπές σε άλλη περιοχή, αλλά είχαν γνωστούς στο Βέστερος. Βρίσκονταν για ψώνια στο IKEA. Στο τμήμα των ειδών κουζίνας συνέβη κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση με μαχαίρι», αναφέρεται επίσης στο δημοσίευμα.

Ο ένας από τους υπόπτους για το διπλό φόνο αρνήθηκε τα γεγονότα, ενώ δεν έγινε δυνατή η ανάκριση του δεύτερου υπόπτου, έγινε γνωστό σήμερα από αστυνομικές πηγές.

Δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες, ένας άνδρας 23 ετών σε στάση λεωφορείου κοντά στο κατάστημα ελάχιστη ώρα μετά την επίθεση και ένας δεύτερος άνδρας 35 ετών που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στον τόπο της διπλής δολοφονίας. Αυτός ο άνδρας είχε αρχικά παρουσιασθεί ως θύμα και η κατάστασή του δεν επέτρεψε να ανακριθεί. Ο ύποπτος, ο οποίος συνελήφθη στη στάση του λεωφορείου έπειτα από πλήθος μαρτυριών, αρνείται κάθε συμμετοχή στο έγκλημα.

Η αστυνομική έρευνα καλείται να διαλευκάνει εάν υπάρχουν σχέσεις ανάμεσα σε θύματα και θύτες, τους λόγους για τους οποίους αυτοί οι συγκεκριμένοι δύο άνθρωποι δέχθηκαν επίθεση ανάμεσα σε εκατοντάδες πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο κατάστημα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίσθηκε ο δεύτερος ύποπτος. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται η εφημερίδα VLT , «οι ύποπτοι χρησιμοποίησαν μαχαίρια από τα ράφια του IKEA».


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.