Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Ένα δισεκατομμύριο χρήστες σε μια μέρα για το Facebook

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ορόσημο» στην επανάσταση της διαδικτυακής επικοινωνίας.

«Κόκκινο» φαίνεται πως χτύπησαν οι μετρήσεις της Facebook την περασμένη Δευτέρα, καθώς κατά τη διάρκεια της μέρας χρησιμοποίησαν το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης περίπου ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Όπως ανακοίνωσε με post του, ο ιδρυτή της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, «ένας στους επτά ανθρώπους στον πλανήτη χρησιμοποίησαν το Facebook για να συνδεθούν με φίλους και συγγενείς τους».

Το Facebook καταμετρά περί το 1,5 δισ. χρήστες, οι οποίοι βάσει των κινήσεών τους φαίνεται ότι χρησιμοποιούν το εν λόγω δίκτυο τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Ωστόσο, την περασμένη Δευτέρα καταγράφηκε η χρήση του από ένα δισεκατομμύριο εγγεγραμμένα μέλη μέσα σε μόλις μια μέρα.

«Ορόσημο» στην επανάσταση της διαδικτυακής επικοινωνίας

Ο σημερινός κολοσσός του Διαδικτύου, που «γεννήθηκε» στις 4 Φεβρουαρίου του 2004 από τον Ζάκερμπεργκ και άλλους τέσσερις συμφοιτητές του από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ αποτελεί πλέον ορόσημο στην επανάσταση της διαδικτυακής επικοινωνίας.

«Είναι η πρώτη φορά που αγγίζουμε το “ορόσημο” του ενός δισεκατομμυρίου ημερήσιων χρηστών. Πρόκειται μόνο για το ξεκίνημα της διασύνδεσης ολόκληρου του πλανήτη» έγραψε στο προφίλ του ο Ζάκερμπεργκ, ποστάροντας παράλληλα ένα βίντεο που εξιστορεί την πορεία του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που οδήγησε στην επανάσταση της διαδικτυακής επικοινωνίας.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.