Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Γέννησε ενώ ήταν σε κώμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ξύπνησε μετά από 4 μήνες στην εντατική.

Μία 20χρονη κοπέλα από το Τενεσί των ΗΠΑ ξύπνησε μετά από κώμα 4 μηνών για να ανακαλύψει ότι έχει γεννήσει ένα αγοράκι. Ο λόγος για την Σαρίστα Γκάιλς, η οποία ήταν 4 μηνών έγκυος όταν έπεσε θύμα αυτοκινητιστικού δυστυχήματος στις 6 Δεκεμβρίου, ανέφεραν συγγενείς της σε σελίδα του Facebook που είχαν δημιουργήσει για την κοπέλα.

Οι γιατροί είχαν πει στην οικογένεια της Γκάιλς ότι μετά το ατύχημα οι πιθανότητες να βγει από το κώμα ήταν μόλις 10 τοις εκατό. Στα τέλη του Ιανουαρίου γέννησε ένα αγοράκι μόλις 500 γραμμαρίων.

Την Τετάρτη, η Σαρίστα άνοιξε τα μάτια της για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, αναγνώρισε τον πατέρα της και είδε σε φωτογραφία τον γιο της, ο οποίος βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας. Το βρέφος έχει πάρει βάρος, ζυγίζοντας πλέον 3 κιλά.

«Η Σαρίστα ξύπνησε και επικοινωνεί μαζί μας ανοιγοκλείνοντας τα μάτια της ή σφίγγοντάς μας το χέρι. Δόξα τω Θεώ. Αναγνώρισε τον πατέρα της και της δείξαμε φωτογραφία του μωρού της και το είδε», ανάρτησε η οικογένειά της στο Facebook.

Μία θεία της κοπέλας δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC News ότι η οικογένεια της Γκάιλς κρατούσε ζωντανές της ελπίδες της παρά την αποκαρδιωτική διάγνωση των γιατρών. «Αυτοί είχαν χάσει κάθε ελπίδα. Εμείς όχι. Αγωνίστηκε σκληρά», δήλωσε η Μπέβερλι Γκάιλς.

Η 20χρονη είχε υποστεί κάταγμα στο κεφάλι από το δυστύχημα, το οποίο συνέβη όταν ένας φίλος της που οδηγούσε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.