Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Ο διαχειριστής ροζ ιστότοπου εκδίκησης που «έφαγε» 18 χρόνια φυλακή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πώς είχε στήσει το κόλπο και εισέπραττε λεφτά για τις φωτογραφίες που ανέβαζε.

Αυτός ο άντρας που βλέπετε στη φωτογραφία, ονομάζεται Kevin Bollaert και ήταν διαχειριστής πορνο-ιστοσελίδας εκδίκησης! Δηλαδή, ο νεαρός δημιούργησε έναν ιστότοπο όπου δημοσίευε αποκαλυπτικές φωτογραφίες, κυρίως γυναικών, συνοδευόμενες με όλα τους τα στοιχεία (διεύθυνση, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, επάγγελμα). Τις φωτογραφίες, έστελναν απογοητευμένοι, εξαγριωμένοι πρώην, με σκοπό να τις εκδικηθούν!

Ο Bollaert μάλιστα, δε σταματούσε εκεί. Δημιούργησε και μια άλλη ιστοσελίδα-εξιλέωσης, όπου δεχόταν τα μηνύματα των θυμάτων του και με κόστος περί τα 350 δολάρια, κατέβαζε το φωτογραφικό υλικό. Όπως αναφέρει ο Independent, είχε καταφέρει να εισπράξει περισσότερα από 30.000 δολάρια.

Μια γυναίκα μάλιστα, που είχε πέσει θύμα του, είπε στο δικαστήριο κατά την εκδίκαση της υπόθεσης, ότι η ζωή της καταστράφηκε: «Έχασα την οικογένειά μου γιατί θεωρούν ότι τους ντρόπιασα. Η φήμη μου καταστράφηκε», κατέθεσε. Ο 29χρονος από το Σαν Ντιέγκο, καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 18 ετών και με το άκουσμα της ποινής, ξέσπασε σε κλάματα.

Ο νεαρός, μέσα σε διάστημα 12 περίπου μηνών, είχε ανεβάσει περί τις 10.000 φωτογραφίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.