Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Συγκλονίζουν τα λόγια φίλου του Σουμάχερ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονιστική συνέντευξη σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό φίλου του πρώην πιλότου της Φόρμουλα 1 για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, ο Φιλίπ Στρέιφ, στενός φίλος του του Σουμάχερ μίλησε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1.



Ο Στρέιφ, που είχε και αυτός βιώσει ένα σοβαρότατο ατύχημα το 1989, παραδέχθηκε πως ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 «είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, παράλυτος και δεν μπορεί να μιλήσει». Ωστόσο, «πάει καλύτερα... Τελικά, όλα σχετικά είναι», είπε ο Στρέιφ, συγκρίνοντας την κωματώδη κατάσταση στην οποία βρισκόταν επί πέντε συνεχείς μήνες, έπειτα από το σοβαρό του ατύχημα όταν έκανε σκι στις Γαλλικές Αλπεις.

«Είναι πολύ δύσκολο γιατί δεν μπορεί να μιλήσει. Είναι όπως εγώ, σε αναπηρικό καροτσάκι, παράλυτος, με επιπλέον προβλήματα στη μνήμη και την ομιλία», δήλωσε ο Γάλλος πρώην οδηγός αγώνων, ο οποίος από το 1989, οπότε και είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμαστικού αγώνα, έμεινε τετραπληγικός και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο. «Το γεγονός ότι είναι με την οικογένειά του θα του επιτρέψει ίσως να επανακάμψει πιο γρήγορα, αλλά θα είναι δύσκολο. Φαινόταν να επικοινωνεί με τα μάτια», πρόσθεσε ο Στρέιφ.


Πηγή: http://www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.