Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Η Αμερικανίδα... της Σαντορίνης: «Θα ξανάρθω...»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Με μία καρδιά γεμάτη αγάπη για την Κρήτη και τους ανθρώπους της αναμένεται να αναχωρήσει τις επόμενες ημέρες για την πατρίδα της η 51χρονη Βίκι Πρέσμικ, η Αμερικανίδα που βρέθηκε μία ανάσα από τον θάνατο όταν τραυματίστηκε βαρύτατα από αυτοσχέδιο βαρελότο στην Οία της Σαντορίνης, το βράδυ της Ανάστασης.Αν και εξασθενημένη από την πολυήμερη νοσηλεία της στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, η 51χρονη, στο πλευρό της οποίας βρίσκονται συνεχώς ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της, εκφράζεται με συγκίνηση για τη ζεστή φιλοξενία των Κρητικών, για την άψογη αντιμετώπιση που είχε από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. «Αγαπήσαμε την Κρήτη και τους ανθρώπους της και σίγουρα θα επιστρέψουμε στο νησί για τις διακοπές μας» αναφέρει. Για την οικογένεια Πρέσμικ η παραμονή της στην Κρήτη υπήρξε μεγάλο μάθημα ζωής. Ενα μάθημα που έχει να κάνει με το έμπρακτο ενδιαφέρον, την ανθρωπιά και την ευαισθησία προς τον συνάνθρωπο.

Νιώθει ευγνωμοσύνη που σήμερα είναι ζωντανή. Υπήρξαν στιγμές που τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της φοβήθηκαν για τη ζωή της.

Ο βαρύτατος τραυματισμός της ήταν για εκείνη η πιο εφιαλτική εμπειρία της ζωής της. Νιώθει θυμό για τους ανθρώπους που προκάλεσαν αυτό το κακό. Σε μία στιγμή ανατράπηκαν τα πάντα. Πάλεψε για να νικήσει τον θάνατο. Αποδείχτηκε δυνατός οργανισμός. Επέδειξε δύναμη, που «θωράκισαν» σε υπέρτατο βαθμό τα πρωτόγνωρα κύματα αγάπης απλών ανθρώπων, οι οποίοι έσπευσαν να της σφίξουν το χέρι, να την αγκαλιάσουν, να τη στηρίξουν.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.