Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Εκδήλωση για το Ογκολογικό Ιατρείο Θεσσαλονίκης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Ανάγκη βοήθειας έχουν όλοι οι άνθρωποι», αναφέρει ο σύλλογος φίλων του Θεαγένειου.

Εκδήλωση για την ενίσχυση του Κοινωνικού Ογκολογικού Ιατρείου διοργανώνει την Δευτέρα 15 Απριλίου ο Σύλλογος Φίλων ΑΝΘ Θεαγένειο «Αλέξανδρος Συμεωνίδης».

Στο κάλεσμα του ο σύλλογος αναφέρει ότι «σήμερα περισσότερο από ποτέ ο τόπος μας και οι άνθρωποί του έχουν ανάγκη βοήθειας, πόσο μάλιστα αυτοί που έτυχε να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Η διαπίστωση αυτή και η επιθυμία της ανιδιοτελούς προσφοράς, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε το Σύλλογο “Αλέξανδρος Συμεωνίδης” ώστε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, να βοηθήσουμε ανθρώπους, που έχουν προσβληθεί από την ασθένεια του καρκίνου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Ο Σύλλογος μας, Φίλοι του Α.Ν.Θ. Θεαγένειο “Αλέξανδρος Συμεωνίδης” έχει βασικό του στόχο την υποστήριξη του έργου, του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Είναι γνωστό ότι το Θεαγένειο, είναι το μόνο ογκολογικό στη Β. Ελλάδα έχοντας την ευθύνη όλων όσων πλήττονται από τη φοβερή αυτή ασθένεια.

Ο Σύλλογος μας στα χρόνια που δραστηριοποιείται έχει εργαστεί για να βελτιωθούν οι νοσοκομειακές υποδομές, προσφέροντας δωρεές που βελτιώνουν τη διαμονή και την περίθαλψη. Έχει σταθεί στο μέτρο του δυνατού στο πλάι ανθρώπων που χρειαζόταν οικονομική και ψυχολογική στήριξη και έχει διοργανώσει πολλές σημαντικές εκδηλώσεις για το ευρύ κοινό.

Η νέα μας μεγάλη προσπάθεια εστιάζεται στη δημιουργία ενός Κοινωνικού Ογκολογικού Ιατρείου, αποκλειστικά για ασθενείς που είναι ανασφάλιστοι ή δεν έχουν πρόσβαση στο σύστημα υγείας. Σε συνεργασία με τους ιατρούς του Θεαγενείου και επικεφαλής τον παθολόγο-ογκολόγο ιατρό, Μπουκοβίνα Ιωάννη, έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο, που υποδέχεται καρκινοπαθείς από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι άνθρωποι με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που δεν έχουν άλλο τρόπο να απαλύνουν τον πόνο και τα προβλήματα που δημιουργεί η φοβερή αυτή ασθένεια. Είναι άνθρωποι που ζητούν τη βοήθεια όλων μας για να διασώσουν την αξιοπρέπεια και την ελπίδα τους για ζωή, δίνοντας νόημα στη δική μας προσπάθεια για προσφορά και αλληλεγγύη.

Το Ιατρείο προσφέρει δωρεάν εξετάσεις, θεραπεία και φάρμακα.

Για την ενίσχυση της λειτουργίας του διοργανώνουμε την Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 εκδήλωση στις 20.30 στο ΒΑR SHARK.
Η αποτελεσματικότητα των δράσεων του Συλλόγου μας δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την άριστη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση όλων των ιατρών και των στελεχών του Νοσοκομείου, τους οποίους και ευχαριστούμε».


Πηγή: http://www.thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.