Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ρεκόρ επίορκων στο ΠΑΓΝΗ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι δείχνει η λίστα που συνέταξε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης.

Το ρεκόρ των επίορκων καταρρίπτει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπως προκύπτει από σχετική λίστα που συνέταξε ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης. Εξακόσιοι δέκα εννιά δημοτικοί υπάλληλοι, 128 εφοριακοί, 72 νοσηλευτές, 62 γιατροί, 56 δάσκαλοι και καθηγητές περιλαμβάνονται στη λίστα που παρέδωσαν οι υπηρεσίες του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εδώ και περίπου δύο εβδομάδες όπως έχει ήδη γράψει το cretalive. Από την Κρήτη πρωταθλητές είναι το ΠΑΓΝΗ με 16 έτομα,που έχουν κατηγορίες από πλαστές βεβαιώσεις μέχρι σωματικές βλάβες, 7 στο Βενιζέλειο, 4 από το δήμο Ρεθύμνου, 3 από την πρώην Νομαρχία Ηρακλείου, 3 από το δήμο Χερσονήσου, ένας από το δήμο Ηρακλείου, Αρκαλοχωρίου, Αστερουσίων, Αγίας Βαρβάρας, Αγίου Νικολάου, 9 από την πρώην Περιφέρεια Κρήτης- νυν Αποκεντρωμένη Διοίκηση, από το ΙΚΑ, ένας από τη Σητεία κλπ.

Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής» στην κατάσταση περιλαμβάνονται 2.200 ποινικές διώξεις για σοβαρά αδικήματα που κατηγορούνται ότι διέπραξαν οι συγκεκριμένοι 1.301 υπάλληλοι από το 2007 μέχρι και το 2012.

Πρόκειται για αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, υπεξαίρεση, απιστία, πλαστογραφία, νόθευση εγγράφων, νοθεία, παθητική δωροδοκία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, εμπρησμό, παρασιώπηση εγκλημάτων, συνέργεια σε απάτη, κλοπή, ληστεία, παράνομη βία, βιασμός κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων, υπόθαλψη εγκληματία, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα ακόμη και ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροήν!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.