Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Παιδιά νηπιαγωγείου υιοθέτησαν αδέσποτα κουτάβια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μήνυμα σεβασμού και αγάπης έστειλαν οι μικροί μαθητές.

Οι μικροί μαθητές του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Αγίων Σαράντα Χανίων έστειλαν μήνυμα σεβασμού και αγάπης αλλά και μάθημα συμπεριφοράς και ευαισθητοποίησης για την προστασία των ζώων, καθώς μαζί με τους δασκάλους τους υιοθέτησαν δύο αδέσποτα κουτάβια που εγκαταλείφθηκαν από αγνώστους στην αυλή του σχολείου τους.

Το μεσημέρι, οι μικροί μαθητές και οι δάσκαλοι του νηπιαγωγείου επιβραβεύτηκαν για την πράξη τους από τον δήμο Χανίων με ένα τιμητικό δίπλωμα και ένα βιβλίο δημιουργικής ασχολίας για κάθε παιδί.

«Η πρωτοβουλία αυτή των μαθητών δείχνει ότι η διαμόρφωση της συμπεριφοράς, της αντίληψης και της νοοτροπίας μας, ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία και τέτοιες ενέργειες πρέπει οπωσδήποτε να αναδεικνύονται. Για το λόγο αυτό βρεθήκαμε σήμερα εδώ, για να γνωρίσουμε τους μικρούς μαθητές και να τους συγχαρούμε που έδειξαν στην πράξη τι σημαίνει σεβασμός και προστασία των αδέσποτων ζώων» δήλωσε ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

«Η πράξη σας αυτή ας γίνει παράδειγμα ανθρωπιάς και αγάπης σε όλους μας. Το μήνυμά σας δεν είναι άλλο από ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης για την αρμονική συμβίωση των ανθρώπων με τα ζώα, για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς αλλά και της εικόνας των Χανίων» κατέληξε ο κ. Σκουλάκης, ο οποίος πήρε ως δώρο από τους μικρούς μαθητές μία ζωγραφιά.

Ο δήμαρχος Χανίων ευχαρίστησε τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου, καθώς και τους γονείς των μικρών μαθητών που αγκάλιασαν και στήριξαν αυτήν την πρωτοβουλία.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.