Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Οι γιατροί ζητούν την εξόφληση των δεδουλευμένων τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Επιστολή ΙΣΑ στον Μάριο Σαλμά.

«Πρέπει να δοθεί το 90% ως προκαταβολή και τα υπόλοιπα ποσά με το πέρας της ενταλματοποίησης και μέχρι να αποκατασταθεί το θέμα του κουρέματος στο οποίο ο ΙΣΑ είναι αντίθετος», τονίζει σε επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Μάριο Σαλμά, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ζητώντας εκ νέου την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

«Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών συνεχίζει τον αγώνα για τη διεκδίκηση του αυτοδίκαιου δικαιώματος των γιατρών ώστε να αποπληρωθούν για τα δεδουλευμένα που τους οφείλει το κράτος και χωρίς να γίνει το επιχειρούμενο κούρεμα. Ο ΙΣΑ ζητά μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των ενταλμάτων να καταβληθεί ως προκαταβολή το 90% και τα υπόλοιπα ποσά με το πέρας της ενταλματοποίησης», επισημαίνει ο ΙΣΑ.

Οι γιατροί υπογραμμίζουν ότι «το κούρεμα πρέπει να είναι πολύ μικρότερο του ανακοινωθέντος, διότι πρόκειται για ποσά δεδουλευμένα 3 χρόνων για τα οποία οι γιατροί έχουν ήδη αποδώσει στο κράτος απόδειξη παροχής υπηρεσιών προ πολλού και χωρίς να πληρωθούν, έχουν ήδη φορολογηθεί για τα ποσά αυτά είσπραξης».

Αναφέρουν δε, ότι «δεν θα δύνανται να συνεχίσουν να παρέχουν τις ιατρικές τους υπηρεσίες , έχοντας πλέον επί τριετία επιβαρυνθεί το κόστος λειτουργίας των ιατρείων τους , χωρίς αμοιβή και έχοντας φτάσει σε όρια που θέτουν σε κίνδυνο τον ίδιο τον βιοπορισμό τους».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.