Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Καθηγητής έχασε τα γραπτά φοιτητών!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην φοιτητική κοινότητα του ΤΕΙ Ηρακλείου, καθώς καθηγητής έχασε τα γραπτά της εξεταστικής περιόδου του Ιανουαρίου και τώρα ζητά από τους φοιτητές να ξαναδώσουν εξετάσεις!

Οι εκπρόσωποι των φοιτητών στο ΤΕΙ ετοιμάζονται να διαμαρτυρηθούν οργανωμένα και μαζικά στην Γραμματεία της σχολής, καθώς πολλοί από αυτούς που έδωσαν το μάθημα, έχουν αποχωρήσει από το Ηράκλειο ή έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν είτε εξετάζονται σε άλλα μαθήματα την ίδια ημέρα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δώσουν το "παρών" στην επανεξέταση.

Οι ίδιοι ζητούν από τον καθηγητή, τον οποίο κατηγορούν για απώλεια δημοσίων εγγράφων, να περάσει έστω και με τη βάση όλους όσους το έδωσαν και σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη βαθμολογία να εξεταστεί περαιτέρω και προφορικά.

"Πρόκειται για έναν καθηγητή ο οποίος ταξιδεύει συχνά στην πρωτεύουσα και κατά το παρελθόν έχουν παρουσιαστεί ανάλογα περιστατικά με πρωταγωνιστή τον ίδιο. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπήρξε δόλος στην απώλεια των γραπτών, αλλά είναι ξεκάθαρα ανθρώπινο λάθος. Πάντως την συγκεκριμένη αμέλεια δεν θα την αφήσουμε έτσι. Ο καθηγητής δε θα περάσει αλώβητος, θα τον καλέσουμε στο συμβούλιο της Ιδρύματος και θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις και συνέπειες!", δήλωσε ο κ. Καπετανάκης στο creteplus, αναφορικά με το περιστατικό.

Όσο για τους φοιτητές που διαμαρτύρονται ο πρόεδρος του ΤΕΙ είπε: "Γνωρίζω ότι πολλοί από τους φοιτητές δεν βρίσκονται στο Ηράκλειο ή κάποιοι εργάζονται με αποτέλεσμα να αδυνατούν να παραστούν στην επανεξέταση του μαθήματος, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Η εκ νέου εξέταση νομίζω ότι είναι αναπόφευκτη."



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.