Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ψυχολόγοι στο πλευρό του 12χρονου από τα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων μετά απ όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν τον εφιάλτη που ζούσε ένα 12χρονο αγόρι, στο οποίο οι γονείς του αλλά και ο 21χρονος αδελφός του, του συμπεριφέρονταν λες και ήταν ζώο καθώς το έδεναν με αλυσίδες.

Την ψυχολογική υποστήριξη του αγοριού πλέον έχουν αναλάβει ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού και κοινωνική λειτουργός από το δήμο Χανίων, σε μια προσπάθεια να αμβλύνουν όσο είναι δυνατόν τις συνέπειες της πρωτοφανούς κακοποίησης.

Υπενθυμίζεται πως το αγόρι εντοπίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι από κατοίκους της περιοχής της Χαλέπας που το είδαν να περιφέρεται στο δρόμο και ειδοποίησαν τις αρχές.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων μετέβησαν στο σημείο και άκουσαν έκπληκτοι από το 12χρονο αγοράκι, το οποίο είναι αλβανικής καταγωγής, αλλά γεννήθηκε στα Χανιά, να τους λέει ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του και ο αδελφός του το έδερναν.

Το σοκ πάντως ήταν μεγαλύτερο για τους αστυνομικούς όταν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οι γονείς του 12χρονου, εδώ και ένα μήνα έδεναν το αγοράκι με μια αλυσίδα δέκα μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο.

Πλέον οι γονείς και ο αδελφός του κακοποιημένου παιδιού αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα και να επιχειρήσουν να δικαιολογήσουν την απάνθρωπη συμπεριφορά τους στο ίδιο τους το παιδί.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.