Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Πέντε μυστικά για μια αξέχαστη πτήση!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σας αρέσουν τα ταξίδια αλλά αποφεύγετε τις πολύωρες πτήσεις επειδή φοβάστε ή νιώθετε ασφυκτικά μέσα σε αυτό μετά από κάποιο διάστημα; Ακολουθούν 5 μυστικά που θα κάνουν ευκολότερη τη ζωή σας... μέσα σ' αυτό!

Αρχικά σημαντικό είναι να διαλέξετε την σωστή πτήση! Ψάξτε εναλλακτικές προτάσεις από τις αεροπορικές εταιρείες, που σας ταξιδεύουν στον ίδιο προορισμό αλλά σε λιγότερες ώρες!

1. Αν διαλέξετε την οικονομική θέση στο αεροπλάνο, προετοιμαστείτε κατάλληλα! Φροντίστε να πάρετε μαζί σας μάσκα ύπνου, ωτοασπίδες, και ειδικό μαξιλάρι.

2. Φροντίστε να έχετε καλή θέση στο αεροπλάνο! Συμφωνούμε, ότι είναι πολύ ωραία να κάθεστε δίπλα στο παράθυρο του αεροπλάνου και να απολαμβάνετε την θέα, αλλά μάθετε ότι είναι η χειρότερη επιλογή για τα μακρινό ταξίδι! Διαλέξτε μια θέση δίπλα στο διάδρομο: είναι πάντα πιο ασφαλείς και δίνει επιπλέον χώρο για τα πόδια σας!

3. Αν σκέφτεστε να πάρετε υπνωτικά χάπια, δοκιμάστε τα πρώτα στο σπίτι! Επίσης, σημαντικό είναι να τα πάρετε όταν μπείτε στο αεροπλάνο και όχι πριν! Αν το αεροπλάνο σας καθυστερήσει να φύγει από το αεροδρόμιο, θα νυστάξετε πριν την ώρα σας...!

4. Μην ξεχάσετε να πάρετε στο ταξίδι κάποιο βιβλίο/περιοδικό και laptop για να δείτε ταινία! Σε περίπτωση, που δεν μπορέσετε να κοιμηθείτε, θα σας βοηθήσουν. Επίσης, η ώρα περνάει απίστευτα γρήγορα όταν λύνετε σταυρόλεξο!

5. Μην πιέζετε τον οργανισμό σας! Ακούστε τι λέει το μυαλό σας: αν δεν θέλετε να κοιμηθείτε, μην το κάνετε. Διαβάστε ή δείτε μια ταινία. Αν νυστάζετε, μην φοβάστε να χάσετε τον φαγητό-κοιμηθείτε. Όταν ξυπνήσετε, θα ζητήσετε από την αεροσυνοδό να σας φέρει το φαγητό σας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.