Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

«Κουμπαράς αλληλεγγύης» για ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Θα ενισχυθούν οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Χρήματα από συλλόγους, εργασιακά σωματεία, φορείς και ευαισθητοποιημένους πολίτες θα συλλέγει το επόμενο χρονικό διάστημα το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Κοζάνης προκειμένου να δημιουργήσει έναν «κουμπαρά αλληλεγγύης» για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων οικογενειών που πλήττονται από την κρίση.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής που παρουσίασε σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, θα ενισχυθούν οικογένειες αλλά και μεμονωμένοι πολίτες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η επιλογή των οικογενειών θα βεβαιώνεται με έκθεση Κοινωνικών Λειτουργών, καθώς και της υπεύθυνης του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Κοζάνης, ενώ θα επικυρώνεται από την επταμελή επιτροπή που ανέλαβε την υλοποίηση της πρωτοβουλίας. Το Γραφείο Εθελοντισμού δηλώνει ότι εγγυάται την εχεμύθεια, φερεγγυότητα και διαφάνεια της όλης διαδικασίας και γνωστοποιεί ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν χρήματα στο Λαογραφικό Μουσείο αλλά και στις τράπεζες: Αγροτική, Πειραιώς, Συνεταιριστική, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Millennium και Probank.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.