Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Στο… «σφυρί» τα παπούτσια του Ζλάταν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για φιλανθρωπικό σκοπό.
Αν μη τι άλλο τις τελευταίες ημέρες είναι το πρόσωπο της επικαιρότητας. Όχι ότι τον υπόλοιπο καιρό δεν είναι, αλλά το γκολ- ποίημα που πέτυχε απέναντι στην Αγγλία, κάνει άπαντες να υποκλίνονται στον Ζλάταν Ιμπαραΐμοβιτς και τα αφιερώματα να μην έχουν τελειωμό.

Τι θα γινόταν, όμως, αν έβγαιναν σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε στην αναμέτρηση με τους Άγγλους;

Αυτό σκέφτηκε ο συμπαίκτης του στην εθνική Γιόνας Όλσεν και βγάζει στο… σφυρί τα ποδοσφαιρικά του «Ίμπρα» για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Όλσεν έγινε πρόσφατα πατέρας, ωστόσο, το παιδί του ήρθε στον κόσμο εφτά εβδομάδες νωρίτερα. Με αφορμή την πρόωρη γέννηση της κόρης του, αποφάσισε να πραγματοποιήσει δημοπρασία για τα πρόωρα γεννημένα παιδιά.

Χαρακτηριστικά ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ, είπε: «Εγώ με τη γυναίκα μου Φρίντα, λόγω του δικού μας παιδιού, της αγαπημένης μας Άναμπελ, η οποία γεννήθηκε 7 εβδομάδες νωρίτερα, αποφασίσαμε να κάνουμε μία δημοπρασία για τα πρόωρα γεννημένα μωρά. Θα έχουμε αντικείμενα προσωπικά μου, από το ποδόσφαιρο, όπως φανέλες, παπούτσια και άλλα. Μέσα από τον λογαριασμό μου στο twitter θα σάς ενημερώσω τις επόμενες ημέρες. Τα ποσά θα είναι μικρά, αφού άπαντες θα πρέπει να δώσουν 5 λίρες και ο νικητής θα βγει τυχαία. Σκοπός, είναι να μαζευτούν 10.000 λίρες».

Σε αυτά τα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν, θα είναι και τα παπούτσια που φορούσε στο παιχνίδι με την Αγγλία ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.