Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η αυτοθυσία της γυναίκας που ζυγίζει μισό τόνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φωτογραφίες και βίντεο με την Marya Rosales.

Όταν ο δικηγόρος Sergio Valdez είδε για πρώτη φορά την πελάτισσά του Marya Rosales, βάρος σχεδόν 500 κιλών, μπέρδεψε μερικά κομμάτια του σώματός της με τα… μαξιλάρια στα οποία στηριζόταν.

«Όλοι έχουμε δει παχύσαρκους, μεγαλόσωμους ανθρώπους. Αλλά παχυσαρκία σε τέτοιο επίπεδο δεν έχετε ξαναδεί», είπε ο Valdez σε ειδική εκπομπή για τη Rosales, η οποία είχε υποστηρίξει πως κατά λάθος συνέθλιψε και σκότωσε τον 2χρονο ανιψιό της.

Η Rosales, που μένει στο Τέξας, μπορεί να είναι η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο αλλά ο Valdez λέει πως ακόμα κι αν ξέρεις πως ζυγίζει όσο πέντε άνδρες, τίποτα δεν σε προετοιμάζει για τον όγκο της.

«Όταν την πρωτοδείς, είναι καλυμμένη με μία κουβέρτα και μαξιλάρια γύρω της και δεν είσαι σίγουρος αν αυτά που βλέπεις είναι μαξιλάρια ή οι πτυχώσεις του σώματός της», λέει. «Νομίζεις πως είναι μαξιλάρια αλλά αν κάνεις ένα γύρο καταλαβαίνεις πως είναι η ίδια…»

Το 2008 η Rosales υποστήριξε πως είχε σκοτώσει τον 2χρονο ανιψιό της όταν κατά λάθος έπεσε πάνω του, αλλά ο Valdez δεν πείστηκε.

Στην ειδική εκπομπή, η Rosales ομολόγησε πως είχε δει την αδελφή της να χτυπά με μία βούρτσα τον μικρό Eliseo στα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι, και ο Valdez υποστηρίζει πλέον πως η Marya ανέλαβε την ευθύνη για το θάνατό του ώστε τα υπόλοιπα παιδιά της αδελφής της, που ήταν η πραγματική ένοχη, να μη χάσουν τη μητέρα τους.

Σύμφωνα με τον Valdez ο ισχυρισμός της Rosales κατέρρευσε όταν οι γιατροί πιστοποίησαν πως ο θάνατος του παιδιού είχε προέλθει από χτυπήματα και όχι από βάρος.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο...



















 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.