Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Φαγητό με ένα... κλικ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μια πρωτότυπη ιδέα βρήκαν τρεις νεαροί για αντιμετωπίσουν την κρίση και για να έχουν στο τραπέζι τους σπιτικό φαγητό μόνο με ένα… κλικ!

Η διαδικτυακή κοινότητα του cookisto, φέρνει κοντά όσους δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, αλλά και όσους θέλουν να μοιραστούν τα μυστικά της μαγειρικής τους με άλλους, σε μία προσπάθεια να επαναφέρουν το σπιτικό φαγητό ως το… απόλυτο trend.

''Έχω σπουδάσει στο εξωτερικό και δεν έμαθα ποτέ να μαγειρεύω. Είχα λοιπόν πρόβλημα με το φαγητό όσο ήμουν μακριά από το σπίτι μου. Όταν γύρισα στην Ελλάδα, σκέφτηκα ότι μια τέτοια ιδέα θα ενδιέφερε πολύ κόσμο'', λέει ο ένας από τους τρεις εμπνευστές του cookisto.

Οι 280 μάγειρες και τα 2.100 μέλη που βρίσκονται στη διαδικτυακή κοινότητα απέδειξαν ότι ο Μιχάλης είχε απόλυτο δίκιο. Η πλατφόρμα έκανε τα πρώτα δειλά της βήματα στις αρχές Αυγούστου, οπότε εμφανίστηκε στο διαδίκτυο.

Απ’ ότι φαίνεται, οι γυναίκες κρατάνε ακόμα μια φορά τα ηνία των μυστικών της κουζίνας, σύμφωνα με τους ιδρυτές. Από φοιτήτριες 20 χρόνων, μέχρι και μητέρες 35-40 χρόνων, η πλατφόρμα γεμίζει κάθε μέρα από προτάσεις για σπιτικό φαγητό. Από την άλλη, οι άντρες αν και λιγότεροι, παίρνουν καλές κριτικές για την μαγειρική τους.

Μπορούν όλοι τελικά να γίνουν μάγειρες του cookisto; ''Ναι'', απαντούν οι τρεις εμπνευστές, Μιχάλης Γκόντας, Πέτρος Πιτσιλής και Γιάννης Ασημακόπουλος.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.