Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Καταβολή των προνοιακών επιδομάτων διμήνου Ιουλίου - Αυγούστου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Κι άλλη καθυστέρηση στα προνοιακά επιδόματα σημειώνεται, με τον αντιδήμαρχο Πρόνοιας Αλ. Πουλή να επιρρίπτει ευθύνες στο Υπουργείο Υγείας.






Το πρώτο 10ήμερο Οκτωβρίου η καταβολή προνοιακών επιδομάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Πουλή τα προνοιακά επιδόματα θα δοθούν το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, το πολύ μέχρι τις 15/10 και υποστήριξε ότι η μικρή αυτή καθυστέρηση δεν οφείλεται στις υπηρεσίες του Δήμου Κέρκυρας αλλά στο Υπουργείο Υγείας, το οποίο θα πρέπει να κάνει την εκταμίευση του ποσού και να το αποδώσει στο Δήμο Κέρκυρας.
«Ευελπιστούμε ότι δεν θα δοθεί και άλλη παράταση σε αυτή την ημερομηνία που μας ανακοίνωσαν, γιατί η αγωνία των δικαιούχων είναι μεγάλη και καθημερινά δέχομαι πληθώρα τηλεφωνημάτων. Γνωρίζουμε όλοι ότι στις δύσκολες οικονομικές ημέρες που περνάμε υπάρχει μεγάλη ανάγκη έγκαιρης καταβολής του επιδόματος» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας.
Σημειωτέον ότι οι δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων στην Κέρκυρα φτάνουν τους 2000 και το ποσό που θα τους καταβληθεί συνολικά είναι 1.250.000 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου 2012.


Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις




Πηγή: http://www.corfupress.com

Το σχόλιό μας: Ας ελπίσουμε και οι άλλοι αρμόδιοι δήμοι (της χώρας) για την καταβολή των επιδομάτων, να πράξουν τα δέοντα και άμεσα να λάβουν όλοι οι δικαιούχοι το επίδομα που τους οφείλεται. Νεότερο για τις άλλες περιοχές την ώρα που γράφεται αυτό το άρθρο δεν έχουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.