Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα σε παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα σε παιδιά άπορων οικογενειών οργανώνει ο Δήμος Πρέβεζας με τη συνεργασία της Ένωσης Ιδιοκτητών Καθηγητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης της πόλης και το Τμήμα Πρόνοιας.

Το θέμα συζητήθηκε με τον Σύλλογο Φροντιστών του νομού και τον κ. Ανδρέα Κατσανάκη και αποφασίστηκε να δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν φροντιστηριακά μαθήματα παιδιά άπορων οικογενειών τα οποία θα επιλεγούν με κριτήρια που θέτει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος είναι το χαμηλό εισόδημα. Σύμφωνα με τον κ. Φραγκούλη δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις οικογενειών οι οποίες δε μπορούν να προσφέρουν στα παιδιά τους όσα χρειάζονται για την εκπαίδευσή τους, ενώ όπως ανέφερε σε όλη τη διαδικασία θα υπάρχει ανωνυμία και τα παιδιά μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα σε φροντιστηριακά τμήματα χωρίς να πληρώνουν.
Περισσότερες πληροφορίες για τις συμμετοχές και τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να παίρνουν από την αντιδημαρχεία Παιδείας στο τηλέφωνο 2682360648 και από το τμήμα πρόνοιας στο τηλέφωνο 2682089006.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.