Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Ζητούν μείωση κόστους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανάκληση της απόφασης του ΕΟΠΥΥ, με την οποία αυξάνεται το κόστος τηλεφωνικών ραντεβού των ασφαλισμένων με τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ ζητάει το Επιμελητήριο Ρεθύμνης καλώντας τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζο να παρέμβει.
To Επιμελητήριο θεωρεί πως «στις σημερινές δύσκολες και πρωτόγνωρες οικονομικές συγκυρίες που βιώνει η χώρα μας, τη δραματική κατάσταση με τα λουκέτα στην αγορά, την ανεργία να ξεπερνά το 23,1%, είναι επιπροσθέτως βάναυση και η αύξηση κατά 36 φορές του κόστους τηλεφωνικών ραντεβού των ασφαλισμένων με τα συμβεβλημένα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ».

Το επιμελητήριο Ρεθύμνου στο έγγραφο του προς τον κ. Λυκουρέντζο τονίζει πως «με την αλλαγή αυτή του κόστους κλήσης, επωφελούνται οι εταιρείες τηλεφωνίας, ενώ, συγχρόνως, οι ασφαλισμένοι επιβαρύνονται δυσβάστακτα, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις, κατά τις οποίες είναι αναγκασμένοι να κλείνουν διαφορετικά ραντεβού. Για τους λόγους αυτούς, παρακαλούμε την άμεση παρέμβασή σας προκειμένου να ανακληθεί η εν λόγω απόφαση του ΕΟΠΥΥ για την ελάφρυνση των ασφαλισμένων που πλήττονται βάναυσα από την οικονομική κρίση».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.