Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Το λαμπραντόρ που δίνει μάθημα... πίστης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Δεν είναι πάντα εύκολο να σταθείς όρθιος, πρέπει όμως να το παλέψεις!
Το όνομά της είναι Πίστη (Faith) και ολόκληρη η ζωή του θηλυκού αυτού λαμπραντόρ, είναι ένα μάθημα θάρρους και πίστης.

Η ιστορία δεν είναι τωρινή αλλά τέτοιες εποχές που οι περισσότεροι δοκιμάζονται είναι σημαντικό να υπάρχει πίστη. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να σταθούμε όρθιοι!

Γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 2002 με 3 πόδια, εκ των οποίων το μοναδικό μπροστινό ήταν παραμορφωμένο και έπειτα από 7 μήνες άρχισε να ατροφεί, κάτι που είχε οδήγησε να υποστεί ακρωτηριασμό.

Η ιδιοκτήτρια της, η Jude Stringfellow από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, προχώρησε στην υιοθεσία του μικρού σκυλιού και ουσιαστικά του έσωσε τη ζωή, καθώς η μητέρα του θα το σκότωνε.

Αν και πολλοί συμβούλευσαν την Jude ότι η καλύτερη λύση για το άτυχο σκυλί είναι η ευθανασία, η ίδια δεν το δέχτηκε. Αντίθετα, μαζί με την οικογένειά της, έβαλε στόχο να κάνει την Πίστη να περπατήσει. Μέσα σε λίγους μήνες την δίδαξαν να στέκεται όρθια, να πηδάει και εν τέλει να μπορεί να περπατήσει αλλά και να τρέξει μονάχα με τα δύο πίσω πόδια!

Μέρος της διαδικασίας εκμάθησης, ήταν και η χρήση ενός σκέιτμπορντ με την Πίστη πάνω σε αυτό. Όπως δήλωσε σε αμερικανική εφημερίδα αυτό το έκαναν προκειμένου να αποκτήσει την αίσθηση της κίνησης.

Αν και δεν πρόκειται για το μοναδικό σκύλο στον κόσμο που περπατάει μόνο με τα δύο πίσω πόδια, είναι πιθανότατα το πιο διάσημο. Και αυτό γιατί η ιστορία της παρουσιάστηκε σε αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και στην τηλεοπτική εκπομπή της Όπρα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο με την Πίστη… 



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.