Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Κοριτσάκι ξύπνησε από κώμα με άλλη προσωπικότητα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι ενεπλάκη σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που έμελλε να του αλλάξει για πάντα τη ζωή.

Η Zoe Rain Bernstein από την Καλιφόρνια υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν ο πατέρας της έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συνετρίβη σε ένα φανάρι. Η 6χρονη έπεσε σε κώμα και το οίδημα στον εγκέφαλο της ήταν τόσο σοβαρό, που οι γιατροί δεν έδιναν πολλές ελπίδες επιβίωσης στο άτυχο κοριτσάκι.

Αν και ξύπνησε, η μικρή είχε αναπτύξει προβλήματα συμπεριφοράς και μια δραματική αλλαγή στη προσωπικότητα της. Η μικρότερη αδερφή της, Ivy, βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο εκείνη τη δραματική ημέρα, αλλά δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.

Η Zoe παρουσίασε αδυναμία συγκέντρωσης, προβλήματα συμπεριφοράς και μαθησιακές δυσκολίες, χαρακτηριστικά που ανακάλυψαν οι γονείς της μετά το ατύχημα.

«Είναι μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα. Έμαθε πολλά πράγματα από την αρχή», διευκρινίζει η μητέρα της, Kelsie, στο Patch.com.

Η μικρή έμαθε εκ νέου πώς να τρώει, να χρησιμοποιεί το μπάνιο και να βουρτσίζει τα δόντια της. Τις πρώτες ημέρες δυσκολευόταν ακόμα και με την ομιλία. Το Φθινόπωρο η Zoe θα είναι μαθήτρια πρώτης δημοτικού και οι γονείς της ελπίζουν να δουν τη κόρη τους να ξεπερνά τα προβλήματα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.