Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Πανικός με απαγωγές ανηλίκων και αφαίρεση οργάνων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Οι φήμες προκάλεσαν τρόμο σε γονείς και παιδιά.

Την παρέμβαση της αστυνομίας προκάλεσαν αναρτήσεις σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, για απαγωγές παιδιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προκειμένου να τους αφαιρέσουν όργανα.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε και τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που άρχισαν να λαμβάνουν τα σενάρια για αρπαγές ανηλίκων, η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφόρησαν προκειμένου να καθησυχάσει τους γονείς, ξεκινώντας παράλληλα έρευνα για να διαπιστωθεί από ποιο ή ποια συγκεκριμένα άτομα έγινε η ανάρτηση για τις υποτιθέμενες αρπαγές.

Η… φανταστική ιστορία ξεκίνησε, όπως αναφέρει η Espresso, όταν κάποιος ανέβασε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης καταγγελία γονιού, πριν από περίπου ενάμισι μήνα, η οποία αποδείχθηκε ψευδής.

Η καταγγελία έκανε λόγο για ένα μαύρο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι αλλοδαπών που άρπαξε δύο μικρά αδελφάκια στην Ελευσίνα.

Το κακόγουστο αστείο έλαβε εξωφρενικές διαστάσεις καθώς υπήρξαν νέες αναρτήσεις που μιλούσαν για παιδιά που είχαν απαχθεί και βρέθηκαν νεκρά με χειρουργικές τομές αφού τους είχαν αφαιρέσει ζωτικά όργανα ώστε να πωληθούν στην παράνομη αγορά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.