Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Συναυλία κατά των ναρκωτικών σήμερα στην Τεχνόπολη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η Μονάδα «18 ΑΝΩ» στέλνει το δικό της μήνυμα.

Εκδήλωση-συναυλία στο πλαίσιο του μήνα κατά των ναρκωτικών διοργανώνουν σήμερα η «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων και η Μονάδα Απεξάρτησης «18 ΑΝΩ» με τους: Υπόγεια Ρεύματα, Domenica, Ρους, GAD, Transistor, Dilemma.

Η συναυλία αρχίζει στις 20:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η Μονάδα Απεξάρτησης 18 ΑΝΩ του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής είναι το μεγαλύτερο δημόσιο «στεγνό» πρόγραμμα του ΕΣΥ στην Ελλάδα. Από το 1987 έως σήμερα, η μονάδα του 18 ΑΝΩ αναπτύσσεται διαρκώς σε τομείς πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης. Παρέχει θεραπευτικές υπηρεσίες χωρίς υποκατάστατα, για τοξικομανείς, γυναίκες και μητέρες τοξικομανείς, οικογένειες, εφήβους, μετανάστες, άτομα «διπλής διάγνωσης» και άτομα που αντιμετωπίζουν ζητήματα διατροφικών διαταραχών και προβληματικής χρήσης διαδικτύου. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν αξιοποιήσει τις υπηρεσίες μας περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι.

Πρόκειται για ένα αγώνα ζωής, που έχει ανάγκη όχι μόνο τους θεραπευτές της απεξάρτησης αλλά ολόκληρη την κοινωνία. Το 18 Άνω, στις δύσκολες ώρες που περνά, στη δύσκολη εποχή που ζούμε, χρειάζεται όλους στο πλευρό του και καλεί τους πολίτες να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις τον Ιούνιο, μήνα κατά των ναρκωτικών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.