Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πιο ακριβό από ξενοδοχείο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Το εξωφρενικό, για τις παροχές του, ποσό των 444 ευρώ, ζητά το νοσοκομείο Πύργου, από 25χρονο κάτοικο της περιοχής για μια και μοναδική διανυκτέρευση σε ένα φορείο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας με έναν ορό.

Αυτό καταγγέλλει η μητέρα του, Ευσταθία Λούπη, που είδε να φτάνει στο σπίτι της το σχετικό έγγραφο, με το οποίο ζητείται η εξόφληση του ποσού εντός 15 ημερών, αλλιώς θα διαβιβαστεί στο Δημόσιο Ταμείο.

«Κόντεψε να μου έρθει εγκεφαλικό. Αν είναι δυνατόν. Μου ζητούν να πληρώσω 444 ευρώ για ένα βράδυ στο νοσοκομείο και με πληρωμένες ήδη τις εξετάσεις. Για έναν ορό σε ένα φορείο στη μονάδα βραχείας νοσηλείας», αναφέρει αγανακτισμένη η κα. Λούπη.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της η κα Λούπη, ο 25χρονος γιος της παρουσίασε συμπτώματα με πυρετό και αδυναμία. Υπό το φόβο πνευμονίας ο νεαρός νοσηλεύτηκε στη μονάδα βραχείας νοσηλείας με έναν ορό. Αυτό που διέγνωσαν οι γιατροί ήταν ένα στομαχικό πρόβλημα.

Η ίδια, έως εκείνη την ώρα, πλήρωσε, όπως δήλωσε, στο ταμείο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, όλες τις εξετάσεις, καθώς ο γιος της δεν είναι ασφαλισμένος λόγω ανεργίας, ενώ από το νοσοκομείο την ενημέρωσαν ότι η νοσηλεία θα κόστιζε περί τα 80 ευρώ.

Ένα μήνα μετά το τμήμα κίνησης ασθενών του νοσοκομείου έστειλε έγγραφο για την οφειλή των νοσηλίων. Ο λογαριασμός για τη νοσηλεία μιας νύχτας, ήταν 444 ευρώ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.