Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Οι «κανόνες» του φυσιολογικού βάρους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Πώς ορισμένοι άνθρωποι παραμένουν στα κιλά τους δίχως στερητικές δίαιτες
.
Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι οι οποίοι δίχως να κάνουν στερητικές δίαιτες και να ανησυχούν υπερβολικά για το βάρος τους, καταφέρνουν να παραμείνουν στα κιλά τους. Ποιοι είναι οι «κανόνες» που ακολουθούν για να τα καταφέρουν;

1. Και αυτοί… καταβροχθίζουν

Απολαμβάνουν την κραιπάλη τους και την ξεχνάνε. Τρώνε αυτό που θέλουν αλλά την επόμενη μέρα δεν το παρακάνουν. Έχουν όμως το μυστικό τους: οι μερίδες τους δεν είναι ποτέ μεγάλες.

2. Δεν έχουν «κακές» τροφές

Δεν εξορίζουν δια παντός τη σοκολάτα από το ψυγείο τους ή κάποιο αναψυκτικό. Απλώς προσέχουν το υπόλοιπο διαιτολόγιο τους στην ημέρα.

3. Παίρνουν βάρος

Αλλά δε στεναχωριούνται. Λίγη γυμναστική, λίγη προσοχή την επόμενη μέρα και δεν αφήνουν το ένα παραπάνω κιλό να γίνει δύο και μετά τρία. Επεμβαίνουν εγκαίρως!

4. Δεν έχουν μέρες που νιώθουν υπέρβαροι

Δείτε τους: πάντα κάνουν κάτι – κινούνται, μιλούν, αλληλεπιδρούν, ζουν. Δεν αφήνουν την εικόνα που έχουν για το σώμα τους να ορίζει τον τρόπο που ζουν.

5. Δεν μάχονται την πείνα τους

Δεν αγνοούν την πείνα τους. Δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να ελέγχουν τι τρώνε- με αποτέλεσμα να μην αποσυντονίζουν τη γλυκόζη στο αίμα και να καταλήγουν να τρώνε τη διπλάσια ποσότητα απ’ όση θα έπρεπε.

Κανονίζουν τα γεύματά τους να είναι μικρά και συχνά για να ενισχύουν το μεταβολισμό τους και δεν μειώνουν κανένα γεύμα μέσα στην ημέρα.

6. Απολαμβάνουν ένα ποτό

Οι αδύνατοι άνθρωποι βλέπουν τα θετικά του κρασιού. Είναι χαλαρωτικό, είναι διασκεδαστικό, σε κάνει να νιώθεις καλά.

Οι πιο παχουλοί βλέπουν τα αρνητικά: είναι γεμάτο θερμίδες, διεγείρει την όρεξη και είναι θλιβερό όταν δεν το πίνεις με παρέα. Απολαμβάνουν ένα ποτήρι κρασί και ζουν τη στιγμή.

Συμβουλή

Η δίαιτα του ενός κιλού. Φροντίζω να ζυγίζομαι κάθε βδομάδα. Εάν ο δείκτης της ζυγαριάς μου δείξει ένα κιλό πάνω ξέρω τι να κάνω: περισσότερη άσκηση και μικρότερη μερίδα για μια δυο μέρες.


Πηγή: http://www.omorfamystika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.